Yeni Toyota Modelleri, Gaziantep'te

Yeni Toyota Modelleri, Gaziantep'te

Dünyanın lider otomobil üreticilerinden Toyota, yenilenen yüzüyle Türkiye turu kapsamında şimdi de Gaziantep’li alıcılarıyla buluşuyor.

Dünyanın lider otomobil üreticilerinden Toyota, yenilenen yüzüyle Türkiye turu kapsamında şimdi de Gaziantep’li alıcılarıyla buluşuyor. Yeni Toyota modelleri, Gaziantep Toyota Plaza Muhittinoğlu’nda düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı.

Gaziantep’te düzenlenen toplantıya Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur ile birlikte Toyota Plaza Muhittinoğlu Genel Müdürü Abdullah Muhittinoğlu da katıldı. Yenilenen yüzüyle Toyota Türkiye turu kapsamında, Toyota’nın yeni tasarım anlayışını yansıtan, Yeni Corolla, Verso, Auris, Avensis, RAV4 ve Yaris Hybrid modelleri tanıtıldı. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, Toyota’nın dünyanın lider otomobil markası olduğunun altını çizerek, "Toyota tüm grup şirketleriyle 2012 yılında satışları yüzde 22 artışla dünya genelinde 9 milyon 750 bin adete ulaştırmıştır. Bu dünya liderliğidir. Toyota’nın 2013 yılında 9 milyon 750 bin adetlik satış ve 10 milyonun üzerinde araç üretimi hedefi vardır." dedi.

Türkiye’de geçen yıl 35 bin araç satımına ulaştıklarını belirten Okutur, bu rakamı daha da yükseltmek için bir takım yeni çalışmalara imza atacaklarını ifade etti. Bu kapsamda Forever Kart uygulaması başlattıklarını dile getiren Okutur, "Forever Kartı olan her araç sahibi, Toyota plazalarda yüzde 20’ye varan mekanik yedek parça, yüzde 30’a varan işçilik ve BP’de yüzde 5’e varan akaryakıt hediyesinden de yararlanacak. Eski veya yeni farketmeksizin trafikteki tüm Toyota araç sahipleri Toyota Forever kartlarını aldıkları anda yüzde 2 akaryakıt hediyesi ile Toyota Forever programına başlıyorlar." diye konuştu.

Dünya’daki araç sayısı bakımından Türkiye’de araç sayısının az olduğunu belirten Okutur, Türkiye’deki trafik yoğunluğunun alt yapı eksikliğinden kaynaklandığı kaydetti. Gaziantep Toyota Plaza Muhittinoğlu Genel Müdürü Abdullah Muhittinoğlu ise, Gaziantep’te seçilen marka olarak 5’inci sırada yer aldıklarına dikkat çekerek bu rakamı kısa sürede daha üstlere çıkartmaya çalışacaklarının bilgisini verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.