Yeni kadromuzla yine iddialıyız

Yeni kadromuzla yine iddialıyız

Anadolu Selçukspor yeni sezonda yenilenen kadrosu ile yine iddialı. Başkan Mehmet Güney yeni sezondan umutlu olduklarını ve takımlarına güvendiklerini söyledi

Kulüp Başkanı Mehmet Güney’in açıklamaları şu şekilde: “Öncelikle yeni sezonun Konya’mıza, Konyaspor’umuza ve Anadolu Selçukspor’umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi biz geçen yıl oyuncu yetiştirmek görevimizi yerine getirmek için çalışmalarımızı yaptık. Bu yönde yaptığımız çalışmaların sonunda geçtiğimiz yıl ilk 11’de oynayan neredeyse tüm oyuncularımız bir üst lige transfer oldu. Kimi Süper ligde kimi TFF 1. Lig’de futbol yaşantısına devam ediyor. Kadromuzun tamamına yakını yenilenmiş durumda. Bir altyapı kulübü olarak Konyaspor’umuza oyuncu hazırlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda iddialıyız. Futbolun en iyisini ortaya koyabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genç ve azimli bir teknik direktörümüz var. Ekibi ile birlikte kendinden emin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.”

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ’NE TEŞEKKÜR

“Yönetim kurulu olarak elimizden gelen en iyi çalışmaya ortaya koyarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi bu yıl maçlarımızı yeni bir stadyumda oynayacağız. Selçuk Üniversitesi Sahasında maçlarımızı oynayabilmek için hazırlıklar sürüyor. Bu konuda Selçuk Üniversitesi camiasına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İlk maçımızı 2 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Tuzlaspor ile oynayacağız. İyi bir sezon olmasını ve iyi bir başlangıç yapmayı temenni ediyoruz. Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun”

SERTAN YİĞENOĞLU YENİDEN ANADOLU SELÇUKSPOR’DA

Atiker Konyaspor'un sözleşmesini 2 yıl daha uzatarak yeniden Anadolu Selçukspor'a kiraladığı Sertan Yiğenoğlu takıma katıldı. Atiker Konyaspor, Sertan Yiğenoğlu'nu bir sezonluğuna yeniden pilot takımı Anadolu Selçukspor'a kiraladı. 23 yaşındaki genç stoper, yeşil-beyazlı ekibe katıldı. Konyaspor ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Sertan Yiğenoğlu, geçen sezon Yavru Kartal'da 29 lig maçında 4 gole imza atarak etkili bir performans sergilemişti.

TUZLASPOR KARŞILAŞMASI İÇİN HAZIRLIKLARI YENİDEN BAŞLADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta sezonun ilk maçında 2 Eylül Pazar günü iç sahada Tuzlaspor ile karşılaşacak takımımız hazırlıklarına yeniden başladı. Teknik direktörü Tayfun Türkmen ve yardımcıları nezaretinde akşam saatlerinde Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen çalışma koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcuları dar alanda yapılan pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.
Antrenmanı kulüp başkanı Mehmet Güney, Başkan Yardımcı Ömer Zeren, Futbol Şube Sorumlu Mehmet Ay, Altyapı Sorumluları Murat Erdoğdu, Serkan Abaz, Reklam İşleri Sorumlusu Mehmet Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyemiz Halil Bölükbaşı da takip etti.

Takımın genç futbolcusu Emre Karaca 22. Yaş gününü takım arkadaşları ile kutladı.  Yapılan antrenmanın ardından kendisi için hazırlanan pastayı kesen Emre Karaca’yı teknik direktörü Tayfun Türkmen ve takım kaptanı Ahmet Önay tebrik ederken tüm takım adına yeni yaşının uğur getirmesini dilediler. 22. yaş günün kutlayan Emre Karaca kutlama için teşekkür ederken hep birlikte başarılı bir sezon geçirmeyi diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.