Yeni döneme ‘ortak akıl’ ile hazırlanıyoruz

Yeni döneme ‘ortak akıl’ ile hazırlanıyoruz

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Konya Şube Başkanı ve 11. Dönem Başkan Adayı Celil Çalış, ZMO Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Nuran Uysal ile birlikte Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Konya Şube Başkanı ve 11. Dönem Başkan Adayı Celil Çalış, ZMO Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Nuran Uysal ile birlikte Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de hazır bulundu. Celil Çalış, yeni dönemdeki hedeflerini ve projelerini anlattı. 2007 yılından beri ZMO şube yönetiminde bulunduğunu ve 2013 yılından beri başkanlık yaptığını ifade eden Çalış, “Yönetimimiz ile yaptığımız değerlendirmeler sonucu bir dönem daha bu göreve aday olduk. Konya ve memlekete için tarımsal alanda nasıl daha iyi hizmet verebilirizin derdinde olduk ve olacağız. Meslektaşlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi adına da çalışmalar yapacağız” dedi.

Yeni döneme ‘Ortak akıl’ anlayışıyla ve ‘Güçlü ZMO, güçlü tarım, güçlü Konya sloganıyla hazırlandıklarını ifade eden Çalış, şöyle konuştu: “Konya’da 2 şeyi yapmamız gerekiyor. Birincisi tarım lobisini oluşturmamız lazım. İkinci olarak ise Konya lobisini oluşturmalıyız. Konya’nın en önemli sorunu tarımsal su açığıdır. Mavi tünel tamamlandığı zaman bu projenin mimarlarına hayır dualar edildi. Yarınlarımızın da hayırla yad edeceği su projelerinin temelleri atılmalıdır. 10-20-50 yıl sonra güzel işler yapılacaksa bunların temelleri bugünden atılmalıdır.” Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.