Yazır’a spor salonu temeli atılıyor

Yazır’a spor salonu temeli atılıyor

Selçuklu Belediyesi hizmet ve yatırımlarına devam ediyor. Yazır Mahallesine yaptırılacak olan Spor Salonunun temeli düzenlenen törenle atılacak.

İlçede farklı mahallelere yatırım yapma çalışmalarını yoğunlaştıran Selçuklu Belediyesi Yazır Mahallesine Spor Salonu yaptırıyor. Yaptırılacak olan spor salonunun temeli 07 Mayıs Cuma günü saat: 11:00 de düzenlenen törenle atılacak.

Yazır Mahallesi Spor Salonunu Yazır Semt Pazarı yanında gerçekleştirilecek. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Temel atma törenine tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Nüfusu her geçen gün artan ilçemizde yeni yatırımlara ihtiyaç duyulmaktadır. Selçuklu’da yaşayan hemşerilerimizin her alanda ihtiyaçlarını karşılayabilecek, nitelikte tesis yapma sorumluluğu bulunan belediyemiz; 5 ayrı merkezde spor ve rekreasyon merkezi projelendirmiştir. Yazır, Hüsamettin Çelebi, Sancak, Selahattin’i Eyyubi, Hocacihan Mahallelerinde planlanan ve ilkinin temelini atacağımız spor merkezlerimiz özellikle okullara yakın bölgelere planlandı. Böylece mahalle sakinlerimizin yanı sıra öğrencilerimizde bu salonlardan yararlanacaktır.
2 bin m²’lik inşaat alanı, bin 150 m²’lik spor alanı, aynı anda 30 kişinin yararlanabileceği kondisyon merkezi ve diğer sosyal alanlarına sahip olacak tesisimiz bölgemizin ihtiyacını karşılayacak niteliktedir. Spor salonu hentbol ve basketbol karşılaşmalarının oynanabileceği ölçüdedir. 5 ayrı merkeze planlanan bu spor salonlarının yanı sır a Mehmet Akif ve yine bu mahallemizde olmak üzere 2 adet suni çim saha gerçekleştirdik. 1056 m² (44x24) ebadında olan suni çim sahalarımızdan mahalle sakinleri ve Amatör Spor Kulüpleri yararlanacaktır.  Suni çim sahalarımız, bölgesel maçların oynanmasına da uygun olarak yapılmıştır.” dedi. Başkan Altay, “Bölgemizde ihtiyaç duyulan hizmetleri belediye olarak imkanlarımız içerisinde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Amacımız sağlıklı ve yaşanabilir bir kent oluşturmak. Hemşehrilerimizin layık olduğu en iyi hizmeti alması sağlanacaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.