Yazarımız Nevzat Laleli dua bekliyor

Yazarımız Nevzat Laleli dua bekliyor

Gazetemiz yazarlarından Milli Gençlik Vakfı Eski Genel Başkanı HAY-DER Hayırda Yarışanlar Derneği Genel Başkanı Nevzat Laleli yoğun bakımı alındı

Merhaba Gazetesi yazarlarından Milli Gençlik Vakfı Eski Genel Başkanı, AGD&MGV Onursal Başkanı ve HAY-DER Hayırda Yarışanlar Derneği Genel Başkanı Nevzat Laleli yoğun bakımı alındı. Bilkent Şehir Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Nevzat Laleli, sevenlerinden dua bekliyor.  76 yaşındaki Nevzat Laleli'nin tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği olduğu öğrenildi. Merhaba Gazetesi olarak yazarımız Nevzat Laleli’ye acil şifalar diliyoruz.

NEVZAT LALELİ KİMDİR?

1946 yılında Konya’da doğdu. Babam merhum Seyit Mehmet Laleli’dir. İlk, orta ve lise tahsilimi Konya’da Mühendislik tahsilini Ankara’da yaptı. 1968–69 öğrenim yılında Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın öğrencisi oldu. 1971’de mezun oldu ve Makine mühendisi olarak iş hayatına atıldı. MNP, Milli Nizam Partisi ve MSP Milli Selamet Partisi Gençlik kolları Genel Başkanlıklarını yaptı.

1974 de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Danışmanlığı ile Bakanlık bünyesinde kurulan “Ağır Sanayi Yüksek İhtisas Okulu Yönetim kurulu Başkanlığı” 1978 de Türkiye Kur’an Kursları federasyonu Genel Başkanlığı, 1980–1997 arası Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanlığını yürüttü. Vakfın bünyesinde gençler için “Aydınların dergisi Gençlik” ile çocuklar için “Çocukların sevgilisi Kıvılcım” dergilerini 7 yıl süre ile çıkartarak dergilerin sahipliklerini yaptı ona yazılar yazdı.  Şu anda 2012 yılında Ankara’da kurulan ve “Mutlu insan, sağlam aile, güçlü toplum” sahalarında çalışan HAY-DER Hayırda Yarışanlar Derneği Genel başkanı.

MESUT TURAN

fk-8quvxkae-gjm-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum