Yaz okullarına davet

Yaz okullarına davet

Ilgın’da binlerce kişiyle buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Medeniyet Okulu ve KOMEK Yaz Okulu ile çocukların milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri konusuna katkı yaptıklarını söyledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçelerde düzenlediği iftar programlarını Ilgın’da sürdürdü. Programa AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, daire başkanları ve binlerce Ilgınlı katıldı. Konya’da ve ilçelerde Ramazan ayının büyük bir coşkuyla yaşandığını belirten Başkan Akyürek, herkesin Ramazan ayını tebrik etti. Konuşmasında Medeniyet Okulu projesinden ve KOMEK Yaz Okulu’ndan bahseden Başkan Akyürek, “Medeniyet Okulu çalışmasıyla çocuklarımız hem derslerinde daha başarılı olacaklar hem de daha güzel öğrenecekler. Çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri konusunda bizler de katkı yapıyoruz. Onların milli ve manevi değerleriyle birlikte yetişmesi, değerlerimize sahip çıkması geleceğimizin açısından son derece önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak şu anda 70’ten fazla merkezde Yaz Okulu çalışması yürütüyoruz. Konya merkezle birlikte ilçelerin tamamına yakınında yaklaşık 20 bin öğrenciye Yaz Okulu’nda din ve değerler eğitimi dersleri veriyor, sanat ve spor imkanları sunuyoruz. Çocuklarımız için hem eğitim, hem eğlence, hem dinlenme, hem de spor imkanları bulunuyor” dedi.

ÇOCUKLARIMIZA ASİL İNSAN MUAMELESİ YAPALIM

Konuşmasında öğrenci velilerine de seslenerek çocukların Yaz  Okulu eğitimlerinin desteklenmesini, teşvik edilmesini isteyen Akyürek, böylelikle çocukların yaz aylarının daha iyi değerlendirilmiş olacağını vurguladı. Başkan Akyürek, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onlara değer verelim, asil insan muamelesi yapalım” diye konuştu.  Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral ve AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir’in selamlama konuşmalarının ardından  Akyürek ve protokol mensupları hep birlikte ilköğretim 4. sınıfta okuyan ve takdir belgesi alan tüm öğrencilere bisiklet hediye ettiler.  İftarını Ilgınlılarla birlikte açan Başkan Akyürek, program boyunca özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.