Yaz Boyunca Kur’an Öğrenip, Spor Yapan Çocuklara Özel Turnuva

Yaz Boyunca Kur’an Öğrenip, Spor Yapan Çocuklara Özel Turnuva

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen “Yaz Kur’an Kursları’nda Spor Yapıyoruz” projesi kapsamında spor yapan ve Kur’an öğrenen çocuklar için futsal turnuvası düzenlendi. Atatürk Kapalı...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen “Yaz Kur’an Kursları’nda Spor Yapıyoruz” projesi kapsamında spor yapan ve Kur’an öğrenen çocuklar için futsal turnuvası düzenlendi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda başlayan turnuvaya, 10-12 ve 13-14 yaş kategorilerinde 17 ilçede başlatılan futsal turnuvası sonucunda ilçelerinde şampiyon olan 44 takımdan 440 sporcu katıldı. Törende konuşan Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, spor yapmanın önemine değinerek, gençleri gösterdikleri başarı nedeniyle tebrik etti. Çakıroğlu, toplumun spor yapması ve sağlıklı yaşaması için büyük bir çaba gösterildiğinin altını çizdi.

Programa, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Zekeriya Altuntaş’da katıldı. Turnuva, konuşmaların ardından, Vali Vekili Çakıroğlu’nun başlama vurusu yapması ile start aldı.

1 Eylül’e kadar devam edecek turnuvanın sonunda, dereceye giren takımlar törenle ödüllendirilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.