Yaykıran: Galibiyet güzel bir başlangıç

Yaykıran: Galibiyet güzel bir başlangıç

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Bucaspor'da, basın sözcüsü Timur Yaykıran, ''Bu galibiyetin, ligde yukarı tırmanmak için güzel bir başlangıç olmasını diliyoruz'' dedi.

Yaykıran, yaptığı açıklamada, dün Medical Park Antalyaspor karşısında hırslı ve istekli oyunlarının karşılığında çok değerli bir galibiyet aldıklarını belirtti.
Taraftarlara da teşekkür eden Yaykıran, ''Bu galibiyetin, ligde yukarı tırmanmak için güzel bir başlangıç olmasını diliyoruz. Tribünleri dolduran, maç süresince maçın son dakikasına kadar takımımızı sabırla destekleyen centilmen seyircimize katkıları için teşekkür ederiz'' diye konuştu. Dünkü maçın ardından bir yenileme çalışması yapan Bucaspor, 3 Aralık Cuma günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın devam edecek. Kırmızı kart cezalısı Leko ile sarı kart cezalısı Mulemo'nun yanı sıra sakatlığı devam eden Onur, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Trabzon'a perşembe günü gidecek Bucaspor'da, kaleci Carlos'un maça yetişebileceği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.