Yavuz Selim Top Koleji'nin Mezunlarından 38'i Fen Lisesi Kazandı

Yavuz Selim Top Koleji'nin Mezunlarından 38'i Fen Lisesi Kazandı

Amasya Özel Yavuz Selim Top Koleji, 2014 Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sonuçlarına göre 38 Fen Lisesi, 2 Sosyal Bilimler Lisesi, 18 Anadolu Lisesi'ne yetiştirerek il geneli liderliğini korumayı başardı.Kurulduğu ilk yıldan...

Amasya Özel Yavuz Selim Top Koleji, 2014 Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sonuçlarına göre 38 Fen Lisesi, 2 Sosyal Bilimler Lisesi, 18 Anadolu Lisesi'ne yetiştirerek il geneli liderliğini korumayı başardı.

Kurulduğu ilk yıldan itibaren Amasya'da eğitim başarısının liderliğini ve öncülüğünü sürdüren Özel Yavuz Selim Top Koleji, bu yıl ilki yapılan TEOG sınavında da adından söz ettirmeyi başardı. Amasya'da birincilik ipini göğüsleyen Özel Yavuz Selim Top Koleji, 38 Fen Lisesi, 2 Sosyal Bilimler Lisesi, 18 Anadolu Lisesi, 2 İmam Hatip Lisesi, 2 Meslek Lisesi yerleştirme başarısıyla yüzde 100 başarıya ulaştı.

Okul Müdürü Sinan Demir, "Başarı için ter döken öğrencilerimizi kutluyorum. Bu zorlu eğitim yolunda öğrencilerden desteğini esirgemeyen, her sıkıntıda onların yanında olan öğretmenlerimize ve bu öğrencilerin en önemli eğiticisi olan anne ve babalarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

2014-2015 eğitim öğretim yılında da başarı seviyelerini daha da artırarak yollarına devam edeceklerini kaydeden Müdür Demir, “Yerleştirme sonrası nakil başvuruları 25 Ağustos 2014 tarihinde başlayıp haftalık periyotlarla 26 Eylül 2014 günü mesai bitimine kadar devam edecektir. Okulumuzda halen kaydı bulunmayan ve başarımıza ortak olmak isteyen bütün öğrencileri bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.