Yavru Kartal’ın hedefi Akhisar

Yavru Kartal’ın hedefi Akhisar

Sezonaun ilk iki maçından beraberlikle ayrılan Karatay Termal 1922 Konyaspor pazar günü sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak 3 puan siftahı yapmak istiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor sezonun 3. hafta maçında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarına teknik direktör Hakan Ünal nezaretinde başladı. Çıktığı 2 maçta 2 beraberlik alan Yavru Kartal Akhisar karşısında kazanarak galibiyet siftahını yapmak istiyor.

Süper Lig’den düştükten sonra toparlanamayan ve 2. lige kadar gerileyen 1922 Konyaspor’un rakibi Akhisar Belediyespor sezona galibiyetle başladı. Yeşil-siyahlı ekip deplasmanda Zonguldak Kömür’ü 1-0 yendi. Manisa ekibi 2. hafta maçında ise sahasında Bucaspor’a 2-0 yenildi. Akhisar Belediyespor 2 haftada topladığı 3 puanla sıralamada 10. basamakta yer alırken 1922 Konyaspor ise 2 puanla 12. basamakta haftayı tamamladı.

İKİNCİ YARI OYNANAN OYUNDAN MEMNUNUM

Karatay Termal 1922 Konyaspor teknik direktörü Hakan Ünal berabere kaldıkları Isparta maçı ve hafta sonu oynayacakları zorlu Akhisar karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam Ispartaspor karşısında ikinci yarı iyi bir oyun sergilediklerini ifade ederek, “ Karşılaşmanın ilk yarısı iki takım adına da vasat bir mücadele şeklinde geçti. İkinci yarı öncesinde soyunma odasında futbolcularıma topu yere indirin pas yapın uyarısında bulundum. İlk yarıya oranla ikinci yarı daha iyi oyun sergiledik. Gol pozisyonları da bulduk. Hatta bir topumuzu çizgiden çıkardılar. Bununla birlikte birkaç pozisyon daha bulduk ancak değerlendiremedik. İkinci yarıdaki oyunumuzla galibiyeti kaçırdık diyebiliriz. Ancak deplasmanda alınan her puan değerlidir bizim için” diye konuştu.

Akhisar Belediyespor maçının zorlu geçeceğinin altını çizen Hakan Ünal, “ Ligde kolay maç yok. Bu haftada evimizde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımıza başladık. Karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanarak saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Mücadele koşan savaşan bir ekibiz. Bu maçta da aynı şekilde mücadelemizi ortaya koyup kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.