Yavru Kartal’da hedef galibiyet

Yavru Kartal’da hedef galibiyet

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 14.haftasında evinde Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak Anadolu Selçukspor maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yavru Kartal rakibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor

Yeni yönetim ve yeni teknik direktörü ile temiz bir sayfa açan Yavru Kartal, Karagümrük karşısında üst üste ikinci galibiyetini almayı hedefliyor. Ligde 13 haftada sadece 2 kez kazanabilen ve ligde 12 puanla 15. sırada yer alan pilot takım, taraftarının önünde kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak amacında. Yeşil-beyazlı temsilcimizde Ayberk Altan, kırmızı kart cezası nedeniyle 25 Kasım Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmada forma giyemeyecek.

ANADOLU SAKATLARLA SARSILDI

Anadolu Selçukspor'da antrenmanda sakatlanan Ahmet Önay'ın ilk yarıyı kapattığı öğrenildi.TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor'da Ahmet Önay üzüntüsü yaşanıyor. Yeşil-beyazlı takım kaptanı Önay, antrenmanda yaşadığı sakatlık sebebiyle ilk yarının kalan bölümünde forma giymeyeceği öğrenildi.27 yaşındaki oyuncu dün hastanede başarılı bir operasyon geçirdi. Ahmet Önay'ın yaklaşık 1 ay sonra antrenmanlara başlaması bekleniyor. Öte yandan genç oyuncu Ekrem Kayılıbal'ın da 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

KADİR KAAN FORMA BEKLİYOR

Atiker Konyaspor’un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor’a kiraladığı Kadir Kaan Özdemir, milli formayı giymenin sevincini yaşadı. 20 yaşındaki sol bek, Ümit Milli Takımın İspanya’da İskoçya’yı 2-0 yendiği ve Norveç’e ise 3-2 yenildiği hazırlık maçlarına ilk 11’de başladı. Alt yaş kategorilerinde 30'un üzerinde milli takım forması giyen Kadir Kaan Özdemir, ilk kez Ümit Milli Takım'da forma giyerek kariyerinde önemli bir basamağı daha aştı. Genç sol bek, milli formayı giymenin kendisini gurulandırdığını belirterek, bundan sonra takımında göstereceği performansla milli formayı giymeyi sürdürmek istediğini vurguladı.Konyaspor'un geçen yıl Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Kadir Kan Özdemir, yeşil-beyazlı takımla 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen hafta oynanan Tarsus maçında forma giyemeyen genç oyuncu, şans verilmesi halinde bu hafta Fatih Karagümrük maçında forma giyebilecek.

KARAGÜMRÜK SON 3 MAÇINI KAZANDI

Öte yandan Fatih Karagümrük ise maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde çıkışa geçen İstanbul temsilcisi çıktığı son 7 maçın 6'sını kazanma başarısı gösterdi. Son 3 maçını kazanan Fatih Karagümrük, Anadolu Selçukspor'u yenerek zirve mücadelesini sürdürmek istiyor.

ABİDİN KURT
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.