Yavru Kartal'a 4 gurbetçi genç

Yavru Kartal'a 4 gurbetçi genç

Konya Anadolu Selçukspor, Emre Gürcüoğlu, Furkan Muharrem Kurban, Samet Bulut ve Kürşat Alparslan Çil ile sözleşme imzaladı

Tatlıcak tesislerinde Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ömer Zeren ile Yönetim Kurulu Üyesu Halil Bölükbaşı’nın katıldığı imza töreninde Emre Gürcüoğlu, Furkan Muharrem Kurban, Samet Bulut ve Kürşat Alparslan Çil ile sözleşme imzalandı.

Türk futboluna oyuncu kazandırabilmek adına çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Kulüp Baskanı Mehmet Güney; “Geçtiğimiz sezon Avrupa’nın bir çok ülkesinde taramalar yaptık. Gerek hocalarımız gerekse Futbol Şube sorumlumuz Mehmet Ay, bizzat giderek birçok oyuncuyu izledi. Değerlendirmelerde bulundu. Bu çalışmaların neticesinde bazı oyuncuları kadromuza katıyoruz. Ülkemizde ilk kez forma giyecek bu genç kardeşlerimizin başarılı olacaklarnına inanıyoruz. Burada başarılı olarak hem şehrimizi ve takımımızı temsil noktasında hemde kendilerinin gelişimi anlamında önlerinde büyük bir fırsat olacak. Dileriz bu fırsatı iyi değerlendirirler. Bu transferlerin gerçekleşmesinde emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. İyi bir sezon geçirebilmek ve amacımıza uygun bir takım oluşturabilmek adına çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Hollanda ligi takımlarından FC Dordrecht ‘ten trasfer edilen 1998 doğumlu savunma oyuncusu Emre Gürcüoğlu, Hollanda ligi takımlarından AZ Alkmar’dan transfer edilen 1997 doğumlu sol bek oyuncusu Furkan Muharrem Kurban, Hollanda ligi takımlarından Almere City’den transfer edilen 1996 doğumlu santrafor Samet Bulut ve Hollanda ligi takımlarından ADO Den Haag takımından transfer edilen 1998 doğumlu orta saha oyuncusu Kürşat Alparslan Çil kendilerini 2 yıllığına Konya Anadolu Selçukspor’lu yapan sözleşmeyi imzaladılar.

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Konyalı olması sebebiyle üzerinde bir baskı hissetmediğini söyledi. Gürses Kılıç, “Yıllardır bu camia içindeyim. Pro Lisanslı bir teknik direktörüm. Baskıyı da severim. Geçen sene küme düştü denilen Tuzlaspor’u ligde tuttuk. Ciddi bir puan topladık. Ben Konyalıyım ve Konya sporuna hizmet etmek amacındayım. Bir çalışacaksak iki çalışacağız ve elimizden geleni yapacağız. Geçen sezon yaşanılan bir başarı var ama üzerimde bir baskı hissetmiyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.