Yavru Kartal uçuyor

Yavru Kartal uçuyor

Anadolu Selçukspor, deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup ederek yenilmezlik serisini 3 maça çıkardı ve çıkışa geçti.Yavru Kartal, Pazar günü oynayacağı Tokat maçının mesaisine bugün başlayacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, cumartesi günü deplasmanda oynadığı Darıca Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. Ligde yenilmezlik serisini 3 maça çıkaran Anadolu Selçukspor, puanını 16’ya yükseltirken Yavru Kartal Pazar günü evinde Tokatspor’u ağırlayacak.

ZEMİN ÇOK KÖTÜYDÜ

Ligin 15.haftasında deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olan Anadolu Selçukspor, uzatma dakikalarında Samet Bulut’un attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti. Yavru Kartal, vasat bir zeminde oynanan mücadelede ilk yarı çok kötü bir oyun sergiledi. İkinci yarıda Alper Avcı’nın öğrencileri sahada iyi bir mücadele ortaya koyarak 3 puana uzanmasını bildi.

4 ZORLU MAÇA ÇIKTI

Anadolu Selçukspor teknik direktör Mustafa Alper Avcı’nın takımın başına getirilmesi ile yükselişe geçti. Yeşil-beyazlılar deneyimli teknik adamın gelmesiyle beraber birbirinden zorlu 4  maça çıktı. Yavru Kartal 4 maçtan 7  puan toplarken yediği şanssız gollerle sahada puanlar bıraktı. Anadolu Selçukspor’un oynadığı futbol yeşil-beyazlı taraftarlar adına umut verirken yönetimin ise yüzünü güldürdü.

KAN DEĞİŞİMİ OLUMLU YANSIDI

Anadolu Selçukspor’da Tayfun Türkmen’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Altay’dan ayrılan ve geçen sezon takımı çalıştıran Mustafa Alper Avcı getirildi. Anadolu Selçukspor’un yaptığı kan değişimi sahaya ve futbolculara olumlu yansıdı. Yeşil-beyazlılar oynadığı  son 4 maçta rakiplerine gözdağı verdi. Ligin en genç takımı olan Yavru Kartal, Mustafa Alper Avcı yönetiminde Şanlıurfaspor, Tarsus İdmanyurdu, Fatih Karagümrük ve Darıca Gençlerbirliği maçlarına çıktı. 3’ünü deplasmanda bir maçını içerde oynayan Yavru Kartal iki maçta galibiyeti kaçırırken 2  maçtan ise galibiyetle ayrıldı. Şanlıurfaspor’a 2-1 mağlup olan Anadolu Selçukspor, Tarsus İdmanyurdu’nu 2-0’lık skorla mağlup ederken evinde Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Yavru Kartal, Darıca Gençlerbirliği’ni ise deplasmanda 1-0 mağlup etti.

TOKAT MESAİSİ BUGÜN BAŞLAYACAK

Öte yandan TFF 2. Lig Kırmızı Grup 16. Hafta karşılaşmasında 9 Aralık Pazar günü iç sahada Tokatspor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor hazırlıklarına bugün saat 18:00’de yapacağı antrenman ile başlayacak

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.