Yaşlı Kadın Bahçesinde Çalışırken Dalgalara Kapıldı

Yaşlı Kadın Bahçesinde Çalışırken Dalgalara Kapıldı

Rize’nin Fındıklı ilçesinde, deniz kenarındaki bahçesinde çalışırken dalgalara kapıldığı iddia edilen 60 yaşındaki Mine Sağlam’ı arama çalışmaları sürüyor. Bu arada Sağlam'ın bir ay önce Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden...

Rize’nin Fındıklı ilçesinde, deniz kenarındaki bahçesinde çalışırken dalgalara kapıldığı iddia edilen 60 yaşındaki Mine Sağlam’ı arama çalışmaları sürüyor. Bu arada Sağlam'ın bir ay önce Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden emekli olduğu bildirildi.

İlçede dün meydana gelen olayda; Sahil Mahallesi’ndeki bahçesine gelen Mine Sağlam, iddialara göre biber ve lahana topladıktan sonra dalgaların deniz kenarına getirdiği odunları toplamak istedi fakat, azgın dalgalarda kayboldu. Sağlam’dan haber alamayan yakınları durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine polis ekiplerinin yanı sıra AKUT ve Sahil Güvenlik ekipleri, Sağlam’ı arama çalışması başlattı. Çalışmalara vatandaşlar da katıldı. Sağlam’ın kızı Arzu Sağlam arama çalışmalarını gözyaşları içerisinde izledi. Yakınları; kaybolan kadının deniz kenarındaki tarlasına biber ve lahana toplamaya gittiğini ve o saatten sonra da kendisinden haber alamadıklarını söyledi.

Öte yandan, Fındıklı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden bir ay önce emekli Mine Sağlam’ın Erzurum’un Oltu ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu ve iki çocuk annesi olduğu öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.