Konya daha önce böyle bir düğün görmedi! Şaşkına çeviren bir şey dağıttılar

Konya daha önce böyle bir düğün görmedi! Şaşkına çeviren bir şey dağıttılar

Flaş Medya Grup ve Olay TV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Soylu, kızını evlendirdi. Konya'daki düğünde davetlilere dağıtılan şey çok şaşırttı.

Flaş Medya Grup ve Olay TV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Soylu, kızını evlendirdi. Sultan Suna ve Kemal Soylu çiftinin kızları Burcu ile Nurcan ve Hasan Hüseyin Dönmez çiftinin oğulları Burak, bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek, dünyaevine girdi.

ekran-goruntusu-2024-08-11-120958.png

Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen düğün merasimine CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, Konya Baro Başkanı Av. Oktay Unkur, baro yönetimi, diğer siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, akademisyenler, Soylu ve Dönmez ailelerinin akrabaları, yakınları, dostları, sevenleri ve çok sayıda davetli katıldı.

whatsapp-image-2024-08-11-at-11-16-57.jpeg

Genç çiftin nikahını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş kıydı. Her iki ailenin büyükleri, gelen misafirleri kapıda tek tek karşılayarak, tebrikleri kabul etti. Düğünde davetlilere yemek ikramında da bulunuldu.

DÜĞÜN SONUNDA KEDİ MAMASI DAĞITTILAR

Düğün sonrası davetlilere bir de sokak kedilerine dağıtmaları için ‘kedi maması’ hediye edildi. Örnek bir davranış sergileyen genç çiftin bu jesti gerek davetliler tarafından büyük beğeni aldı.

whatsapp-image-2024-08-11-at-11-16-25.jpeg

Kedi maması üzerine Burcu ve Burak çifti, şu mesajı paylaştı: “Mutlu günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Dünyayı sevgi kurtaracak. Bir hayvanı sevmekle başlayacak her şey. Bizim için sokaktaki canları besler misiniz?” Genç çiftin davetlilere hediye ettiği kedi maması fotoğrafları sosyal medyaya da düştü. Sosyal medyada Burcu ve Burak çiftine anlamlı hareketinden ötürü teşekkür edildi

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum