Yaşlı bakımevinde  sona gelindi

Yaşlı bakımevinde sona gelindi

Seydişehir Belediyesi tarafından arsa tahsisi gerçekleştirilen, yapımı Cengiz Holding tarafından üstlenilen Asım Cengiz Yaşlı Bakım ve Refakatçi Evi tamamlanıyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sosyal Politikalar İl Müdürü İbrahim Akyüz ile Asım Cengiz Yaşlı Bakım ve Refakatçi Evi devir protokolünü imzalayarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devrini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Anabağlar Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde mülkiyeti Seydişehir Belediyesi’ne ait taşınmaz üzerine Cengiz ailesi tarafından 4 bin 900 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen Yaşlı Bakım ve Hasta Refakatçi Evinin Seydişehir ve bölgenin büyük bir ihtiyacını karşılayacağını kaydetti.

Tutal, “Cengiz ailesi başta olmak üzere hayırsever işadamımız Ekrem Cengiz ve Şaban Cengiz’e tüm Seydişehirliler adına da teşekkür ediyorum. Toplamda 10 Bin 156 metrekare alan üzerinde, 4 Bin 900 metrekare kapalı alanda 5 kat olarak planlanan yaşlı bakım ve refakatçi evimizin içerisinde 50 metrekarelik 36 oda, doktor odaları, sosyal aktivite alanları, dinlenme salonları, kafeterya, restoran, TV odaları, hobi salonları ve bahçesi bulunacak. Cengiz Holding tarafından tefrişatı ve eksiklikleri tamamlanan proje Bakanlığımızın belirleyeceği işleyiş üzerinden yürütülecek. Kısa zaman içerisinde de bu hizmetimizi de Seydişehir’imize kazandırarak ilçemizin ve bölgemizin büyük bir eksikliğini daha gidermiş olacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.