Yaralılara yardım eden asker kazaya kurban gitti

Yaralılara yardım eden asker kazaya kurban gitti

Afyon'da geçirdiği trafik kazasında terhisine iki ay kala şehit olan jandarma er İbrahim Aydın (21) memleketi Kocaeli'de toprağa verildi

Afyon'da geçirdiği trafik kazasında terhisine iki ay kala şehit olan jandarma er İbrahim Aydın (21) memleketi Kocaeli'de toprağa verildi.
Dün Afyonkarahisar Konya karayolunda meydana gelen trafik kazasından yara almadan kurtulan ancak yaralılara yardım etmek isterken başka bir arabanın çarptığı er İbrahim Aydın hayatını kaybetti. Afyon Sultandağ İlçe Jandarma Komutanlığı'nda asker olan İbrahim Aydın'ın kaza olduğu sırada hastaneden döndüğü öğrenildi.
Oğullarının kazazedelere yardım ederken hayatını kaybettiğini öğrenen Aydın ailesinde ise yas vardı.Yedi çocuklu Sebile Halil Aydın çiftinin beş erkek çocuğundan biri olan İbrahim'in eğer bu kaza olmasaydı 20 Şubat tarihinde birliğinden terhis olacağı öğrenildi. Şehidin cenazesi sabah saatlerinde Afyon'dan babaocağı Köseköy'e getirildi. İbrahim Aydın'ın babası Halil Aydın Köseköy Merkez Camii'nde cenaze töreni boyunca ayakta durmakta güçlük çekti. İbrahim Aydın, ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun başına gelerek ağlayan annesi Sebile Aydın ve iki kız kardeşi güçlükle uzaklaştırıldı. Askerler eşliğinde şehidin tabutu bir süre taşındı. İbrahim Aydın, Köseköy Mezarlığı'na defnedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.