Yaralı Öğrenci Kaza Anını Anlattı: Uyuyorduk, Bir Baktık Kaza Yapmışız

Yaralı Öğrenci Kaza Anını Anlattı: Uyuyorduk, Bir Baktık Kaza Yapmışız

İzmir'den Eskişehir ve Ankara'ya üniversite tanıtımı ile şehir gezisine giderken meydana gelen otobüs kazasında yaralanan Yaren U. adlı öğrenci, "Sabaha karşıydı çoğunluğumuz uyuyordu. Sarsıntıyla uyandık. Bir baktık kaza yapmışız....

İzmir'den Eskişehir ve Ankara'ya üniversite tanıtımı ile şehir gezisine giderken meydana gelen otobüs kazasında yaralanan Yaren U. adlı öğrenci, "Sabaha karşıydı çoğunluğumuz uyuyordu. Sarsıntıyla uyandık. Bir baktık kaza yapmışız. Galiba şoför hızlı gidiyormuş. Virajı alamamış." dedi.

    Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan İzmir Anadolu Lisesi öğrencisi Yaren U., hastane önünde gazetecilere kaza anını anlattı. Kazanın sabaha karşı uyudukları sırada meydana geldiğini kaydeden Yaren U., yaşadıklarını şöyle anlattı: "Otobüstekilerin çoğu uyuyordu, pek farkında değildik. Ama bir anda sarsıntıyla uyandık. Galiba şoför biraz hızlı gidiyormuş, yolda da sanırım buzlanma varmış. Virajı alamayınca bariyerlere çarptık. Bayağı sallandık, ne olduğunu da anlayamadık. Uçurum sandık bayağı korktuk, ama öyle bir şey yoktu. Bariyerlere çarpıp düştük. Otobüs devrildi, sonra araçtan çıkmaya başladık. Kendinde olanlar ambulansı aramışlar. İlk etapta çok panik olduk. Rehber öğretmenimiz biraz kötü sanırım, hocalarımız şokta. Biz iyiydik, durumu atlattık."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.