Yaralı Can, Çarpan Sürücü Haklılık Derdinde

Yaralı Can, Çarpan Sürücü Haklılık Derdinde

Beşiktaş'ta, dönülmeyecek refüjden dönerek motosiklete çarpan otomobil sürücüsü, bir kişinin yaralanmasına sebep oldu. Sağlık ekipleri yaralıyla ilgilenirken, çarpan sürücü de haklı olduğunu iddia ederek olay yerindeki vatandaşlarla...

Beşiktaş'ta, dönülmeyecek refüjden dönerek motosiklete çarpan otomobil sürücüsü, bir kişinin yaralanmasına sebep oldu. Sağlık ekipleri yaralıyla ilgilenirken, çarpan sürücü de haklı olduğunu iddia ederek olay yerindeki vatandaşlarla tartıştı.

Kaza, Ortaköy Muallim Naci Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre Beşiktaş istikametinde seyreden Doğanay Taştan Yılmaz’ın kullandığı 34 ZH 7264 plakalı motosiklete, yasak olmasına rağmen U dönüşü yapmaya çalışan Ömer A.’nın kullandığı 34 GJ 7375 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yere düşerek yaralandı. Yaralıya ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Daha sonra olay yerine trafik polisleri geldi. Sağlık ekiplerinin gelmesiyle yaralı sedyeye konularak ambulansa taşındı.

ÇARPAN SÜRÜCÜ HAKLI OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞTI

Çevredekiler yaralı ile ilgilenirken sürücü de olay yerindeki vatandaşlarla tartıştı. Görgü tanıkları, U dönüşü yapılmayacak yerden sürücünün döndüğünü motosikletlinin ise normal seyrettiğini anlattı. Gazetecilerle vatandaşlar konuşurken çarpan sürücü bu sırada olay yerinde uyarıcı levha olmadığını belirterek haklı olduğunu anlatmaya çalıştı. Sürücüyü arkadaşları ikna etmeye çalıştı. Trafik polisleri de olayla ilgili rapor tuttu. Yaralı şahıs ise ambulansla hastaneye sevk edildi. Yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.