‘Yanlış politikaların  bedelini ödüyoruz’

‘Yanlış politikaların bedelini ödüyoruz’

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 54’üncü yıl dönümü nedeniyle Merhaba Gazetesi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ekici, “İktidarın ‘faiz sebep enflasyon sonuç’ safsatasının peşinden gitmesinin bedelini toplu olarak ödüyoruz” dedi

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, Gelecek Partisi Konya İl Teşkilat Başkanı Resul Sağlam, Gelecek Partisi Konya İl İletişim Başkanı Bekir Karakuş ve parti üyesi Halil İbrahim İçer, kuruluşunun 54’üncü yıl dönümü nedeniyle Merhaba Gazetesi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gelecek Partililer Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve gazetemiz yazarlarından Erkant Uysal’la bir araya geldi.

VATANDAŞIN ESAS GÜNDEME HAYAT PAHALILIĞI

Ziyarette gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, “Şu anda milletin ve Konya’nın gündeminde hayat pahalılığı var. Saha çalışmalarımız kapsamında geçtiğimiz haftalarda Nalçacı pazarında esnaflar ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onların dertlerini sıkıntılarını dinledik. Yaz mevsiminde olmamıza rağmen yerli üretimimiz olmasına rağmen maalesef fiyatlar hala çok pahalı. Yerli domatesin fiyatı 30 lira 35 lira. Bu fiyatlar tüketici açısından yüksek. Üretici ise girdi maliyetlerinin aşırı artmasından dolayı para kazanamadığını ifade ediyor. Çiftçimiz zorlanıyor, vatandaşlarımız zorlanıyor. Vatandaşımızın asıl gündemi geçim derdi ve hayat pahalılığı. Emekli vatandaşlarımız 7 bin 500 lira maaşla geçinmenin zorluğundan bahsediyor. Maalesef iktidarın beceriksizliği ‘faiz sebep enflasyon sonuç’ safsatasının peşinden gitmesinin bedelini tüm toplumsal kesimler olarak yaşıyoruz. Asgari ücretlinin alım gücü düşmüş durumda. Ev kiraları Konya’da uçmuş. Vatandaşlarımız bu senaryoda umutsuz durumda ancak siyasiler ve siyasi kurumlar olarak umut olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız bu liyakatsiz kadrolara, saçma sapan politikalar ile ülkeyi bu hale getirenlere 14 Mayıs’ta hesabını sormadı ancak 2024 yerel seçimlerde bunun hesabını soracaktır” dedi.

Ekici, gazetemizin kuruluş yıl dönümü ile ilgili olarak şunları söyledi: “Merhaba Gazetesi'ni sektörde başarılı kılan önemli özellik de her sesin kendini ifade etmesine olanak tanıması. İnşallah uzun yıllar daha bilgi vermeye Merhaba Gazetesi devam eder. Bu vesile ile Merhaba'nın kuruluşunun 54. yılını tebrik ediyorum.”

KONYALILARIN KARŞISINA EN DOĞRU ADAYLARI ÇIKARCAĞIZ

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan ise “Merhaba Gazetesi’nin 54. yılını tebrik ediyorum. Merhaba gazetesi Konya için çok değerli bir gazete tarafsız ve bağımsız yayın anlayışı yayın yapan ender gazetelerin arasında yer alan bir gazete. İnşallah daha uzun yıllar yayın hayatını sürdürür” dedi.

Partisinin kongre sürecini değerlendiren Arsan, “Gelecek Partisi olarak seçim sonrasında kongre sürecine girdik. 31 ilçemizde kongremizi tamamlayıp ardından il kongresini gerçekleştirip büyük kongreye hazırlanacağız. Bir diğer taraftan da yerel yönetimler için hazırlıklarımıza başladık. Aday adayları ile görüşmelerimiz var. Stratejik olarak belirlediğimiz bölgelerde ilçelerde faaliyetlerimize başladık. Konyalıların karşısına gönül rahatlığı ile oy verebileceği doğru adayları çıkarıp hayırlı sonuçlar elde edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.