Sigaraya zam geliyor! En ucuzu 70 lira olacak

Sigaraya zam geliyor! En ucuzu 70 lira olacak

Eylül ayının gelmesiyle birlikte sigara zammı konusu yeniden gündeme oturdu. Sosyal medyada ve çeşitli platformlarda sigara fiyatlarına ilişkin artış beklentisi dile getirilirken, vatandaşlar "Sigaraya zam mı geldi?" sorusunu soruyor.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sigaraya 3 ila 5 TL arasında bir zam yapılmasının beklendiğini duyurdu. Bu açıklama, sigara fiyatlarında yakın zamanda bir artışın olacağına işaret ediyor.Sigaraya yönelik zam haberleri, özellikle bu dönemde sigara kullanan vatandaşlar arasında büyük merak uyandırdı. Güncel sigara fiyatları ve beklenen zam oranları ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor

SİGARAYA ZAM NE ZAMAN GELECEK?

Erol Dündar'ın açıklamalarına göre, sigara zammının Eylül 2024 içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Bu zamla birlikte sigara fiyatlarında ciddi bir artış olacağı öngörülüyor. Zam oranının kesinleşmesi durumunda, güncel sigara fiyatları ile ilgili yeni bilgilendirmeler yapılacak.

EYLÜL 2024 SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Eylül 2024'te beklenen zamla birlikte sigara fiyatlarının marka ve türüne göre değişiklik göstereceği düşünülüyor. 3 ila 5 TL arasında olması beklenen bu artış, sigara kullanıcılarının bütçesini etkileyecek. Gelişmeleri takip ederek, sigara zammıyla ilgili en güncel ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Yeni zamlarla birlikte sigara fiyatlarının ne kadar olacağı ve bu artışın ne zaman yürürlüğe gireceği konusundaki detaylar belli oldukça haberimizi güncellemeye devam edeceğiz.

EN UCUZ VE PAHALI SİGARA FİYATLARI NE KADAR?

PM sigara grubu zamlı listesine göre, en pahalı sigaranın fiyatı 77 lira; en ucuzu ise 69 TL oldu. JTI sigara grubunun en pahalı sigarası 78 TL; en ucuzu 64 TL oldu. BAT sigara grubunun en pahalı sigarası 85 TL; en ucuzu ise 64 lira oldu. TT sigara grubunun en pahalı sigarası 71 lira, en ucuz sigarası 60 lira oldu. Imperial Tobacco sigara grubunun en pahalı sigarası 77 TL, en ucuzu 62 lira oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum