Yanındaki Otomobile Çarptı Takla Atarak Durdu: 2 Yaralı (Özel)

Yanındaki Otomobile Çarptı Takla Atarak Durdu: 2 Yaralı (Özel)

Ankara’da karayolunda önüne çıkan bir araçtan kaçmaya çalışan otomobil, yanında seyreden otomobile çarpınca iki otomobil de orta refüje uçtu. Orta refüje uçan otomobil, buradaki ağaçları yerinden söktükten sonra takla atarak durabildi....

Ankara’da karayolunda önüne çıkan bir araçtan kaçmaya çalışan otomobil, yanında seyreden otomobile çarpınca iki otomobil de orta refüje uçtu. Orta refüje uçan otomobil, buradaki ağaçları yerinden söktükten sonra takla atarak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Olay, Ankara-Konya karayolunda meydana geldi. İddiaya göre isimlerinin öğrenilemediği sürücülerin kullanıldığı 06 RTY 77 plakalı otomobil, Ankara istikametine doğru hızlıca ilerlediği sırada başka bir aracın sıkıştırması sonucu kaçmaya çalışırken yanında seyreden 06 GP 110 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetleri kaybolan iki otomobil de orta refüje girdi. Hızın da etkisiyle 06 RTY 77 plakalı otomobil, refüjde bulunan ağaçları kırarak takla attı. Kazada 06 RTY 77 plakalı otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sev edildi. Polis başka bir kaza daha olmaması için önlem alırken, sağlık ekipleri de müdahale sonrası yaralıları hastaneye sevk etti. Kaza sonrası olay yerine gelen yaralıların akrabaları olanlar karşısında gözyaşı döktü.

Polis, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.