"Yandaş Sendikanın Emir Komutasında Yap-boz Eğitim Sistemi"

"Yandaş Sendikanın Emir Komutasında Yap-boz Eğitim Sistemi"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Geleceğimizin teminatı adı milli ama kendisi bu zihniyetin oyuncağı haline gelen yandaş sendikanın emir...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Geleceğimizin teminatı adı milli ama kendisi bu zihniyetin oyuncağı haline gelen yandaş sendikanın emir komutasında dizayn edilen adeta yap-boz tahtası gibi işleyen bir eğitim sistemi ile karşı karşıyayız” dedi.

MHP İl Başkanı Eke, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle açıklama yaptı. Eke, 12 yıldan beri AKP zihniyetinin kurcalamadığı, zarar vermediği devlet yapısı bırakmadığını ifade ederek, “Bunlar içerisinde en büyük zararı gören, geleceğimizin teminatı adı milli ama kendisi bu zihniyetin oyuncağı haline gelen yandaş sendika’nın emir komutasında dizayn edilen adeta yap-boz tahtası gibi işleyen bir eğitim sistemi ile karşı karşıyayız. Daha geçtiğimiz günlerde nasıl yapıldığı, kimin verdiği belli olmayan puanlama sistemi ile on binlerce okul müdürünü yerinden eden zihniyet, deneme yanılma metodu ile TEOG sistemiyle velileri ve öğrencileri perişan etmiş, iradesi dışında birçok öğrenci başka okullara kayda zorlanmıştır. Öğrendiğimiz kadarıyla ilk bir hafta yoklama almamak suretiyle bu yaptıkları hataları bertaraf etme cihetine gitmek istemektedirler. Böyle olsa bile çocuklarımızın geleceğini etkileyecek böyle vahamet arz eden tablo, değil bir hafta bir ay bile yoklama almasalar yine de bu sıkıntıları gideremezler.” diye konuştu.

“Bizim temennimiz devletimizin her kademesindeki bürokratından askerine, doktorundan mühendisine, memurundan işçisine kadar emek sarf eden, onları kendi çocukları gibi yetiştiren öğretmenlerimizi çirkin ve kötü siyasi emelleri uğruna alet etmektedir” diyen Eke, şunları söyledi; “Onları hayata pahalılığına, enflasyona, namerde muhtaç ettirmemelidir. Çünkü onlar geleceğimizin teminatı çocuklarımızın öğretmenleridir. Bu olumsuzlar karşısında ülkemizin doğu ve güneydoğusunda okulların yakıldığını, güpe gündüz ateşe verildiğini, eğitim öğretimin yapılmaması için terör örgütünün elinden gelen gücü sarf ettiğini görmekte ve şahit olmaktayız. Temennimiz odur ki! 2014-2015 Öğretim yılının huzurlu bir eğitim yılı olmasıdır. Bütün bu olumsuzluklara rağmen açılışı yapılan öğretim yılının hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.