Yalova Polisinden Kaçakçılara Darbe

Yalova Polisinden Kaçakçılara Darbe

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri Yalova Merkez ve Altınova ilçesinde yaptığı operasyonlarda toplam 7 bin 949 adet kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 6 kişi...

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri Yalova Merkez ve Altınova ilçesinde yaptığı operasyonlarda toplam 7 bin 949 adet kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 6 kişi hakkında işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri aldığı istihbaratlar üzerine farklı zamanlarda yaptığı çalışmalar üzerine çok sayıda kaçak sigara ele geçirdi. Yalova Merkez’de ve Altınova ilçesinde kaçak sigara ticareti yapıldığı bilgisine ulaşan ekipler 6 kişiyi gözaltına alarak yasal işlem başlattı. Kaçak sigara operasyonunda Yalova merkezde 3 bin 669 adet Altınova ilçesinde de 4 bin 280 adet kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigara operasyonuyla ilgili A.G (33), A.D. (31), Z.D. (40), M.Ö.(45), F.K.(29) ve Y.D.(35) adlı 6 kişi için 5607 sayılı yasaya muhalefetten işlem başlatıldı. Yalova Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri kaçak sigaraları imha etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.