Yalova Belediyesi Heyeti Kosova’da Kardeş Şehir İpek'i Ziyaret Etti

Yalova Belediyesi Heyeti Kosova’da Kardeş Şehir İpek'i Ziyaret Etti

Yalova Belediyesi Dış İlişkiler ve AB Projeleri Koordinatörü Tim Seyit Aydınoğlu ve Yalovalı iş adamları, Kosova hükümeti ve kardeş şehir İpek tarafından davet üzerine Uluslararası Prizren Business Forum 2014 etkinliğine katıldı. Forumda...

Yalova Belediyesi Dış İlişkiler ve AB Projeleri Koordinatörü Tim Seyit Aydınoğlu ve Yalovalı iş adamları, Kosova hükümeti ve kardeş şehir İpek tarafından davet üzerine Uluslararası Prizren Business Forum 2014 etkinliğine katıldı.

Forumda Arnavutluk, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Hırvatistan, Bosna Hersek, Sırbistan, Makedonya, Karadağ, Bulgaristan ve Yunanistan’dan gelen belediyelerin yetkilileriyle ikili görüşmeler gerçekleştiren Yalova heyeti, aynı zamanda şehrin de tanıtımını yaptı. Forumun başarılı geçtiğini ve Yalova hakkında çeşitli işbirliklerinin ön görüşmelerinin yapıldığını belirten Yalova Belediyesi Dış İlişkiler ve AB Projeleri Koordinatörü Tim Seyit Aydınoğlu, kardeş şehir İpek ile kültürel ve ekonomik ilişkilerin güçlendiğini dile getirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.