Yalçınkaya, Bartın Ve Amasra Halkından İhsanoğlu İçin Oy İstedi

Yalçınkaya, Bartın Ve Amasra Halkından İhsanoğlu İçin Oy İstedi

CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Prof. Dr. Ekemeleddin İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanlığı görevini yerine getirebilecek en iyi aday olduğunu söyledi. Bartın Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi M. Rıza Yalçınkaya,...

CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Prof. Dr. Ekemeleddin İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanlığı görevini yerine getirebilecek en iyi aday olduğunu söyledi.

Bartın Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi M. Rıza Yalçınkaya, 10 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Bartın ve Amasra’da esnaf ve halktan İhsanoğlu için destek istedi. Yalçınkaya, beraberinde CHP Amasra İlçe Başkanı Bora Işıkal ve partililerle birlikte Amasra ilçesinde seçim çalışmaları yürüttü. Çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu için esnaf ve halktan oy isteyen Yalçınkaya ve beraberindekiler tanıtım broşürlerini dağıttı.

Milletvekili Yalçınkaya, ayrıca İhsanoğlu’na destek için Bartın pazar yerini ve Küçük Sanayi Bölgesi'ni de ziyaret etti. Esnaf ve halkla sohbet eden Yalçınkaya, İhsanoğlu için destek isteyerek, “İhsanoğlu tarafsızlık içerisinde, herkesi kucaklayacak ve cumhurbaşkanlığı görevini en iyi yerine getirecek tek adaydır. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızın ortak çatı adayı İhsanoğlu’na destek vermesi gerekmektedir.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.