'Yakaladıklarımıza iftira atmışız!'

'Yakaladıklarımıza iftira atmışız!'

Konya Emniyet Müdürlüğü eski Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücade Müdürü (KOM) Anadolu Atayün, Adliye önünde bir basın açıklaması düzenledi

Konya Emniyet Müdürlüğü eski Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücade Müdürü (KOM) Anadolu Atayün, Adliye önünde bir basın açıklaması düzenledi. Atayün, görevde olduğu sürece yakaladığı suçluların aslında suçlu değilmiş gibi gösterildiğini ifade ederek “Hayali bir örgüt adına sapık ve gaspçıları yakaladığımız, aslında o insanların ölmediğini, uyuşturucudan zehirlenmediğini, bizim onlara iftira attığımızı söylüyorlar” dedi. Avukat Mehmet Yıldırım da görevini yapan emniyet mensuplarının hakkında şimdi soruşturma başlatıldığını belirtti.

Yıldırım, konuşmasına şöyle devam etti: “Soruşturmada görev alan polis memurları bir takım yasak yöntemler kullanılarak ifade vermeye zorlanmıştır. Bazı kişileri görevini kötüye kullandı ve delilleri yok etmeye çalıştı. Yasa dışı işler yapanlarla, mafya ile mücadele eden güvenlik güçlerine karşı yapılan karış operasyonla karşı karşıyayız. Soruşturma ceza yargılaması kurallarına aykırıdır.”

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.