Yabancılar sorunu!

Yabancılar sorunu!

Yeni sezon hazırlıklarını Boluda sürdüren Konyaspor'da bir taraftan tempo artarken, bir taraftan ise yabancı oyuncu sorunu kafaları karıştırmaya devam ediyor

Yeni sezon hazırlıklarının üçüncü bölümünü Bolu’da gerçekleştiren Torku Konyaspor’da, yabancı futbolcu konusunun henüz çözülememesi sorun oldu. Önceki akşam saatlerde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan çalışmada Emre Akdağ takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Oyuncular gol çalışmasının ardından gruplara ayrılarak savunma ve hücum organizasyonları üzerine bir çalışma gerçekleştirdi.. Dün sabah ise, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Tüm futbolcularına katıldığı çalışmada futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti. Dün akşam, Bolu kampında İstanbul’da oynanan Galatasaray maçı dışında Karşıyaka ile ilk hazırlık karşılaşmasına çıkan Kartallar, bugünü ise muhtemelen tek çalışmayla geçirecekler.
Torku Konyaspor’da, sağ kanat ve stoperde oynayabilecek alternatif bir futbolcu transferi için arayış sürmekte. Bu arada, yabancı futbolcu kontenjanının çözülememesi sorun oldu. Alınan bilgilere göre, sözleşmesini tek taraflı feshederek Konya’dan ayrılan ve eski takımı Charlorei ile arlaştığı ileri sürülen Kere sorununun devam ettiği öğrenildi. Ayrıca, Isparta ve Bolu kamp kadrosuna alınmayan ve çalışmalarını Tatlıcak tesislerinde sürdüren Robak’a ise bir takım bulunamaması ayrı bir sorun oldu. Konyaspor yönetiminin, Robak’ı kadroya tekrar alarak Türk vatandaşlığına geçinceye kadar Angelov’un transferini askıya almak veya Robak’ın sözleşmesinin karşılıklı feshetme yoluna gidebileceği ileri sürüldü. Bu koşulda da Konyaspor yönetiminin transferden beklediği gelir sıfırlanmış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.