Vukoviç'ten mutlusu yok

Vukoviç'ten mutlusu yok

Antalyaspor karşısında attığı golle Torku Konyaspor'u Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale taşıyan tecrübeli oyuncu Jagos Vukovic, takım olarak mücadelelerinin karşılığını aldıklarını belirtirken, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkü

Antalyaspor karşısında attığı golle Torku Konyaspor'u Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale taşıyan  tecrübeli oyuncu Jagos Vukovic, takım olarak mücadelelerinin karşılığını aldıklarını belirtirken, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür etti ve bundan sonraki maçlarda daha fazla destek istedi.

ÇOK MUTLUYUZ

Açıklamasına "Tabiki çok mutluyuz" sözleriyle başlayan Jagos Vukovic, "Bir önceki röportajımda taraftarlarımıza daha fazla gelip bizi desteklemeleri için çağrıda bulunmuştum. Sağolsunlar kırmayıp geldiler. Bizde bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Umarım bir sonraki turda iyi bir kura seçimi olur ve finale kadar gitme şansımız olur. Bu maçta stadyum doluya yakında umarım bir sonraki maçta tam dolu olur" diye konuştu.

ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK

Attığı golle çeyrek finalin gelmesinin mutluluk verici olduğunu ancak her zaman ifade ettiği gibi önemli olanın takım başarısı olduğunu belirten  Jagos Vukovic, "Her zaman söylediğim gibi önemli olan kimin gol attığından ziyade takımın kazanmasıdır. Bu takımda herkes beraber elinden geleni yaptığı sürece takım ve oyuncu kalitesiyle daha çok galibiyetler alacağımıza inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.