Volkan'ın Avukatı: Değerlendiriyoruz, Şikayetçi Olabiliriz

Volkan'ın Avukatı: Değerlendiriyoruz, Şikayetçi Olabiliriz

Milli maç öncesi bazı taraftarlarla kaleci Volkan Demirel arasında yaşandığı iddia edilen olayla ilgili Demirel’in avukatı değerlendirme yaptıklarını ve suç duyurusunda bulunabileceklerini belirtti.Demirel’in avukatı Mahit Işıkay, milli...

Milli maç öncesi bazı taraftarlarla kaleci Volkan Demirel arasında yaşandığı iddia edilen olayla ilgili Demirel’in avukatı değerlendirme yaptıklarını ve suç duyurusunda bulunabileceklerini belirtti.

Demirel’in avukatı Mahit Işıkay, milli bir oyuncuya hakaret ve küfür edilmesinin üzücü olduğunu söyledi. Daha önce de müvekkilinin kimseyi hedef göstermeden söylediği sözleri nedeniyle dava açıldığını ifade eden Işıkay, son olayla ilgili değerlendirme aşamasında olduklarını kaydetti. Işıkay, suç duyurusunda bulunabileceklerini belirtti.

Işıkay, “Hangi oyuncu olursa olsun milli bir futbolcuya hakaret ve küfür edilmesi kabul edilebilir değil.” dedi. Işıkay, olaya ilişkin gözaltı yapıldığına dair kendilerine bir bilgi gelmediğini de kaydetti.

Türkiye-Kazakistan milli maçı öncesinde bazı taraftarların küfür ve hakaret ettiği gerekçesiyle Volkan’ın stattan ayrıldığı daha sonra Emre Belozoğlu’nun milli kalecinin yanına giderek stada getirdiği kaydedildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.