Volkan: Kolay olmayacak, ama kazanan biz olacağız

Volkan: Kolay olmayacak, ama kazanan biz olacağız

Konyaspor’un tecrübeli isimlerinden Volkan Koçaloğlu, Samsunspor maçına galibiyet için çıkacaklarını ve alacakları 3 puan ile play-off'u garantilemek istediklerini belirterek, tek düşüncelerinin Süper Lig hedefine play-off maçları sonunda ulaşarak K

Samsunspor ile oynanacak maç hakkında görüşlerini açıklayan Volkan Koçaloğlu, "Zor bir deplasmana gideceğiz. Adanaspor maçındaki oyunumuzu oynarsak fazla zorlanmayacağımızı düşünüyorum. Samsunpor'dan çok daha iyi bir takımız. Galip geleceğimize inanıyoruz. Alacağımız 3 puanla play-off'u garantilemek istiyoruz. Ardından da play-off maçlarına en hazır halde girmenin çabasını harcayacağız" dedi.

Bu sezon ilk defa uygulanacak play-off maçlarının statüsü hakkında fazla bir bilgiye sahip olmadıklarını ancak tek birşey bildiklerini onun da Konyaspor'un Süper Lig'e yükselmesi olduğunu ifade eden Volkan Koçaloğlu, "Bizim için statü uygulama hiç farketmiyor. Biz play-off maçlarında iyi mücadele ederek, elimizden gelenin fazlasını yaparak Konyaspor'u Süper Lig'e taşımak istiyoruz. Oynanacak 3 maçta alınacak 2 galibiyetin bir takımı Süper Lig'e yükselteceğine inanıyorum.Play-off grubundaki rakiplerimizle oynadığımız maçlardaki performansımız ortada. Galibiyeti kaçıran taraf hep biz olduk. Takımımızın play-off'ta daha iyi maçlar oynayacağına inancım tam. Daha tecrübeli oyunculardan kurulu ve Süper Lig'i çok isteyen bir takım olduğumuz için fazla sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum. Tek maç olduğu için hata yapmamamız gerekiyor. İnşallah Konyaspor'u Süper Lig'e çıkartacağız" şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.