Vekillerden Kayacan ve Özen’e başarı dileği

Vekillerden Kayacan ve Özen’e başarı dileği

AKP Konya milletvekilleri Mustafa Kabakçı, Hüsnü Tuna, Ahmet Büyükakkaşlar ve Ali Öztürk bazı kurum ve kuruluşlarda yeni göreve başlayan yöneticilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlk ziyaret Konya Barosu’na başkan olarak seçilen Fevzi Kayacan&

Geçtiğimiz günlerde Konya Barosu seçiminde Hasan Özen’den başkanlık görevini devralan Fevzi Kayacan, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakçı, Hüsnü Tuna, Ahmet Büyükakkaşlar ve Ali Öztürk’ü makamında ağırladı. Bir süre Konya Barosu’nun faaliyetleri ve projeleri hakkında Kayacan ile sohbet eden vekiller, baroların insan hakları ve özgürlükleri konusunda etkin olması gerektiği görüşünü savundu. Bu görüşlere katıldığını belirterek projelerini sıralayan Kayacan, avukatlık mesleğinin bir hayli zor olmakla birlikte önünde birçok engelin bulunduğunu ve bu engellerin kaldırılması için dosya hazırladıklarını söyledi. Kayacan, “Hukuki konulardaki çalışmalarımızın başında avukatlık mesleğinin önündeki engellerin kaldırılması yer alacak. Bunu bir dosya haline getirip sizinle paylaşmak istiyoruz. Baro olarak daha önce taahhüt ettiğimiz projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz. Sizin de söylediğiniz gibi barolar insan hakları ve özgürlükleri konusunda çok etkili bir kurum. Bu yüzden üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmek istiyoruz” dedi.
Konya Barosu ziyaretinin ardından geçtiğimiz haftalarda görevine yeni atanan Konya Meteoroloji Bölge Müdürü Erol Aydın’a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunan milletvekilleri Hüsnü Tuna ve Ali Öztürk, Aydın’a yeni görevinde başarılar diledi. Konya’ya kısa sürede ayak uydurduğunu ve yeni projelerle katkıda bulunacaklarını belirten Aydın, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün son zamanlardaki çalışmaları ile ilgili vekillere bilgi verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.