Vefa ödülleri devam ediyor

Vefa ödülleri devam ediyor

Torku Konyaspor'a hizmet veren oyuncular Suad Karalic ile Bekir Kahraman, taraftarlar önünde Başkan Ahmet Şan'ın elinden günün anısına plaket ve isimlerinin yazılı olduğu 42 numaralı formalarını aldı

Konyaspor'e geçmiş yıllarda başkan, teknik adam, yönetici ve futbolcu olarak hizmet veren isimlerin hatırlanmasını amaçlayan 'Efsanelere Vefa' ödül töreninin son konukları Suad Karalic ve Bekir Kahraman oldu. Medipol Başakşehir ile Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan 26.hafta maçı öncesinde 1987-88 sezonu kadrosunda mücadele veren oyuncular Suad Karalic ile Bekir Kahraman, taraftarlar önünde Başkan Ahmet Şan'ın elinden günün anısına plaket ve isimlerinin yazılı olduğu 42 numaralı formalarını aldı.

'Efsanelere Vefa' programının Konyaspor'a hizmet etmiş isimlerin hatırlanması amacıyla başladığını ve sezon başından bu yana devam ettiğini ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "1987-88 sezonu kadromuzda yer alan defans oyuncumuz Suad Karalic ve forvetimiz Bekir Kahraman ile bugün sizlerin önünde yeniden bir araya geldik. Kendilerine kulübümüze yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve tüm Konyaspor camiası adına bu ödülleri takdim ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Her geçen günde Türk futbolunun önemli bir değeri olarak yükselmeye devam ediyoruz. İnşallah hep birlikte değerlerimize sahip çıkarak güzel günler görmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

'Yıllar sonra o heyecanı yeniden yaşıyoruz' sözleriyle duygularını aktarmaya başlayan eski oyuncularımızdan Bekir Kahraman, "Bu mutlu günde düşünüldüğümüz için herkese çok teşekkür ederim. Maçtan önce Aykut Hocamızla da görüştük. Aykut Kocaman’la seneler önce karşılıklı rakip olarak oynadık. Başarılarını temenni ederim inşallah mutlu sona ulaşır" dedi.

'Ben Bosna'da yaşıyorum. Ama beni 30 yıl sonra hatırlayarak böyle güzel bir güne davet ettiğiniz ve ödüllendirdiğiniz için teşekkür ediyorum' diyen Suad Karalic ise, "Aynı duyguları bende yaşıyorum. Konya halkına, yönetime herkese çok teşekkür ederim. Şimdi takımda 2 tane Boşnak futbolcu Riad Bajic ve Amir Hadziahmetovic var. Bir de Fahrudin Ömerovic hoca var. Onun için ben Bosna’da sürekli maçlarını takip ediyorum. Her şeyi biliyorum takım iyi durumda. İnşallah böyle devam eder. Seneye Konyaspor’u Avrupa’da göreceğiz. Ben de maçlara geleceğim inşallah" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.