Vedat Saygı Yavru Kartal'da

Vedat Saygı Yavru Kartal'da

Konya Anadolu Selçukspor, Tekirdağspor'dan sol bek Vedat Saygı ile 2 sözleşme imzaladı. Konya Anadolu Selçukspor'u 2018-2019 futbol sezonu hazırlıklarına başladı

Geçtiğimiz sezon Tekirdağspor takımının formasını giyen 1997 doğumlu sol bek Vedat Saygı ile sözleşme imzaladık. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Konya Anadolu Selçukspor  geçtiğimiz sezon Tekirdağspor’da 32 maçta forma giyen ve 4 gol atan Vedat Saygı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbol Şube sorumlu Mehmet Ay geçtiğimiz sezon olduğu gibi genç bir kadro ile ligde mücadele etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederken: “Geçtiğimiz sezon boyu yaptığımız çalışmaların neticesinde takip ettiğimiz oyuncular ile görüşmeler yaparak kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda gelecek vaad eden oyunculardan Tekirdağspor’un alt yapısında yetişen 1997 doğumlu Vedat Saygı ile anlaştık. Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzalıyoruz. İnşallah burada göstereceği performans ile Atiker Konyaspor’a hazırlayacağımız oyunculardan bir tanesi olur” dedi

YENİ SEZON HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLADI

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Konya Anadolu Selçukspor'u 2018-2019 futbol sezonu hazırlıklarına başladı. Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerimizde yapılan sezonun ilk antrenmanı öncesinde Konya Anadolu Selçukspor’un Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Yönetim Kurulu üyelerimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız, kulüp çalışanlarımız ile basın mensuplarının da katılımı ile dua edilip kurban kesildi. Kulüp Başkanı Mehmet Güney: “Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Bu sezon yine genç bir kadro ile yola çıkıyoruz. Bizler Yönetim Kurulu olarak hepinize güveniyoruz. İnşallah iyi başlayıp iyi sonlandıracağız. Kazasız, sakatlıksız ve başarılı bir sezon diliyorum” dedi. Daha sonra sezonun ilk antrenmanı gerçekleştirildi.

ANADOLU SELÇUKSPOR’DA KAMP ERZURUM’DA YAPILACAK

Yeni sezonu açan Konya Anadolu Selçukspor, hazırlıklarını 20 Temmuz’a kadar Konya’da sürdürecek. Yeşil-beyazlı ekip, 3 günlük izin sonrasında 23 Temmuz’da kamp için Erzurum’a gidecek. Yaklaşık iki hafta sürecek olan Erzurum kampında hazırlık maçları da oynanacak. Yavru Kartal, 4 Ağustos’ta sona erecek kampın ardından yeniden izine ayrılacak. Anadolu Selçukspor’da ikinci etap kampı programı daha sonra açıklanacak. TFF 2. Lig’de yeni sezon 1 ve 2 Eylül 2018 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak. Ligde normal sezon 4 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.