Vedat Bora: Hayallerim gerçek oldu

Vedat Bora: Hayallerim gerçek oldu

Vedat Bora: Şu anda en büyük amacım Konyaspor'da düzenli bir şekilde ilk on bir oyuncusu olmak istiyorum. Bu şehri seviyorum ve bu şehrin takımına ilk 11'de görev yaparak hizmet etmek istiyorum

VEDAT BORA KENDİNİ ANLATTI

Dokuz çocuklu bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi ve futbolcu olmasına karşı çıkılmasına rağmen zor şartları yenerek Ümit Millî Takım'ın yolunu buldu. 3. Lig'den Genç Millî Takımlara seçilmesini, futbol dünyasındaki varlığının ana sebebi olarak görüyor ve ay-yıldıza büyük minnet duyuyor. Torku Konyaspor'da sezon başında gösterdiği performansındaki gerilemeyi ise yeteneklerine güvenip çalışmamasına bağlayacak kadar açık sözlü. Hem ön libero hem forvet arkası hem de kanatlarda görev alabilecek kadar çok yönlü genç oyuncu. Torku Konyaspor'a Uğur tütüneker zamanında geldiğini belirterek, “Uğur Hoca ile yaptığımız görüşmede beni A takım için düşündüğünü söyleyince üç gün içinde transferim gerçekleşti” dedi..

KONYA'DAN GİTMEK İSTEMEDİM

Torku Konyaspor kadrosunun çok zengin olması nedeniyle Anadolu selçukspor'a kiralık gittiğini bildiren Vedat Bora Konyaspor serüvenini şöyle anlattı:

“Kadroda Ali Çamdalı, Uğur İnceman gibi çok tecrübeli abiler vardı. Onlarla antrenman yapmak ve usta oyunculardan bir şeyler öğrenmek benim için çok önemli bir tecrübeydi. Çok iyi bir kamp dönemi geçirmeme rağmen kadronun 30 kişi olduğunu görünce oynama şansımın kaybolduğunu fark ettim ve kiralık gitmek istediğimi söyledim. Çünkü oynamak istiyordum. Uğur Hoca kalmamı istedi ama ben kararımı vermiştim. Bunun üzerine 2. Lig'deki pilot takım Anadolu Selçukspor'a kiralık olarak gittim. Torku Konyaspor'dan ayrılsam bile orada hocalarımın gözünün önünde olacaktım. Anadolu Selçukspor'da çok iyi bir sezon geçirdim ve 2. Lig karmasına seçildim. Öyle ki, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor'dan transfer teklifleri aldım. Ama Uğur Tütüneker'in yerine gelen Mesut Bakkal Hocam beni bırakmak istemedi ve "Seni oynatacağım" deyince Torku Konyaspor'a döndüm.”

HLEB'LE OYNAMAK ACAYİP BİR DUYGU

Vedat Bora, Hleb ile takım arkadaşı olmanın bir rüya olduğunu belirterek, bu konuda şunları söyledi:

“Hiç şüphesiz AleksandrHleb. Arsenal'de, Barcelona'da oynamış bir dünya yıldızıyla Konyaspor'da takım arkadaşı olmak benim için büyük bir şanstı. Ben Play Station oynarken takımımın yıldızıydı Hleb. Sonra Konyaspor'a bir geldim sağıma baktım Hleb, soluma baktım Hasan Kabze… Çok etkileyici bir manzaraydı. Hleb gerçek bir beyin. Çok soğukkanlı, gerçek bir maestro. Çok özel bir oyuncu. Bir anda hızlanabilir ve her şeyi yapabilir. Bugüne kadar birlikte oynadığım en iyi oyuncu kuşkusuz oydu. Tercümanı çağırıp benimle konuşurdu. "Her şey senin elinde, çok çalışır kendini geliştirirsen Avrupa'da oynayabilirsin. Basit ve özgüvenli oyna" derdi. Antrenman konusunda da sürekli yardımcı olur” dedi.

KONYA'YI ÇOK SEVİYORUM

Konya'yı çok sevdiğini ve beğendiğini bildiren genç futbolcu, bu konuyla ilgili görüşlerini ise şu şekilde açıkladı:

“Şu anda en büyük amacım Konyaspor'da başarılı bir biçimde oynayabilmek. Düzenli bir şekilde ilk on bir oyuncusu olmak istiyorum. Bu şehri seviyorum ve bu şehrin takımına ilk 11'de görev alarak hizmet etmek istiyorum.Burada günlerim güzel geçiyor. Daha önce tesislerde kalıyordum, bu sene eve çıktım. Konya çok güzel bir şehir. Yeni stadımız harika. Gezilip görülecek yerler çok fazla. Takım içindeki arkadaşlık harika. Abiler gençleri alıp dışarı çıkarıyor. Selçuk Üniversitesi'nde okuyan arkadaşlarım var ve onlarla da güzel vakit geçiriyorum” diye konuştu.

TFF/TAMSAHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.