Ve mesai başlıyor

Ve mesai başlıyor

Konyasporda 2012-2013 sezonu hazırlıkları yarın başlayacak. Kartallar saat 15.00de tesislerde toplanacak

Konyaspor’da 2012-2013 sezonu hazırlıkları yarın başlayacak. Saat 15.00’de tesislerde toplanacak olan Kartallar, sezonun ilk antrenmanını ise hava durumuna göre saat 18.00 veya 19.00’da yapacaklar.

Konyaspor’da, transfer çalışmaları durgun geçerken, yeni sezon için yarın topbaşı yapılacak. Transferde piyasanın yüksek olması ve olağanüstü genel kurul nedeniyle yeşil-beyazlı takımda transfer çalışmaları yavaşladı. Özellikle Ankaraspor ile Göztepe’nin piyasayı yükseltmesi nedeniyle futbolcuların yanına varılamadığını belirten Konyaspor yönetici ve teknik adamları, listede yer alan futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini, ancak sonuçlanan bir transfer olmadığını dile getirdiler. İç transferde kaptan Erdinç ile birlikte dış transferde Kartalspor’dan Ahmet Gökhan ve kaleci Kaya’ya imza attıran Kartal’da, bu hafta 2-3 futbolcuya daha imza attırılabileceği ileri sürüldü.

KONYASPOR’DA TOPBAŞI YARIN

Konyaspor’da izin bitti ve 2012-2013 sezonu hazırlıkları yarın başlayacak. Saat 15.00’de tesislerde toplanacak olan Kartallar, sezonun ilk antrenmanını ise hava durumuna göre saat 18.00 veya 19.00’da Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapacaklar. Konyaspor’un çalışmasına alt yapıdan gelen 17 futbolcuyla birlikte Erdinç, yeni transferler kaya ve Gökhan katılacak. Sözleşmesi devam eden Robak ve Kere de antrenmana davet edildi. Konyaspor, yeni sezona Konya, Isparta-Davraz ve Bolu Koru Hotel’de gerçekleştirilecek 3 etaptan oluşan çalışmalarla hazırlanacak. Teknik adamların programına göre, bugün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde topbaşı yapacak olan yeşil beyazlılar 10 Temmuz’a kadar burada hazırlıklarına devam edecek.

Kartallar, iki günlük izin sonrasında ikinci etap çalışmaları için 13-27 Temmuz tarihleri arasında Isparta Davras Sirene hotelde kampa girecekler.  14 günlük kampın ardından oyunculara 2 gün izin verilecek. Ardından 3. etap hazırlıkları için 30 Temmuz’da Bolu Koru hotel de toplanılacak. Konyaspor’da hazırlıklar 10 Ağustos’a kadar burada sürdürülecek.

ÖMERALİ: KONYASPOR’DAYIM, MUTLUYUM

Sivasspor, Kardemir Demirçelik Karabükspor ve Eskişehirspor gibi Süper lig ekiplerinin peşinde koştuğu ve ciddi tekliflerle Şekerspor’un kapısını çaldığı transfer sezonunun gözde isimlerinden Ömer Ali Şahiner, Konya’da kaldığı için mutlu. Konyaspor ve Şekerspor’un birleşme çalışmalarının sonuç vermesi ile birlikte Konyaspor’un çatısı altına giren Ömer Ali, geçtiğimiz gün Facebook, sayfasında yayınladığı kısa bir mesajla bugün Konyaspor’un kampına katılacağını ve önümüzdeki Çarşamba günü sözleşme yenileyeceklerini belirtti. Yapılan çalışmaların Konya ve Konyaspor’a hayırlı uğurlu olmasını dileyen Ömer Ali, kendisi ile yaptığımız her görüşmede Konyaspor’da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Birçok Süper Lig takımının kendisini istediğini ifade eden Şahiner; “Süper Lig’e iki sezondur gitmeyi istedim ancak Konya’da kalmaktan mutluyum. Şimdi tek hedefim Konyaspor ile birlikte mücadele edip, Konyaspor ile birlikte Süper Lig’e adım atmak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.