Vay insafsız vay!

Vay insafsız vay!

Konyasporun yaşadığı kötü günlerin altında imzası bulunan isimlerden eski teknik adam Ziya Doğanın icraatları bitmedi.

Bahattin Karapınar yönetiminin görevi bırakmasının ardından kolları sıvayan Doğan, yeşil-beyazlı kulübü icraya verdi  

Konyaspor’un eski teknik direktörlerinden, Ankaragücü teknik direktörü Ziya Doğan’ın alacağı 200 bin lira nedeniyle yasal yola başvurduğu ve avukatları aracılığıyla Konyaspor kulübünü icraya verdiği öğrenildi. Konyaspor basın sözcüsü Güven Öten, Doğan’ın alacağı 200 bin lirayı tahsil etmek için haciz işlemi başlattığını, avukatlarını Konyaspor tesislerine gönderdiğini belirtti. Öten, Konyaspor ile 1 milyon 500 bin lira karşılığında anlaşan Doğan’a bugüne kadar 1 milyon 300 bin lira ödeme yağıldığını, Doğan’ın kulüpten alacağının 200 bin lira kaldığını söyledi.
Yeşil-beyazlı kulüpte bugüne kadar hiç kimsenin parasının kalmadığını ve bundan sonra da kalmayacağını vurgulayan Öten, şu açıklamayı yaptı: “Kulübümüz ekonomik anlamda zor bir süreçten geçmektedir. Biz bu kulübe emek veren hiçbir kimsenin alacağını görmezden gelemeyiz. Ancak şunu belirtmeliyim ki; yaptığı yanlış transferlerle kulübü zor durumlara sürükleyen Ziya Doğan’ın bu hareketini kendisine yakıştıramadık. Konyaspor bugün borçlarını ödeyemiyor ve transfer yapamıyorsa bunun en büyük sorumlularından birisi de Ziya Doğan’dır. Bizim Yılmaz Vural hocamıza da borcumuz var. Ama kulübün durumunu biliyor ve hiçbir şekilde bir girişimde bulunmadı. Alacaklarının yüzde 80’ni ödenen Ziya hocanın böyle bir davranış içine girmesi bizi son derece üzmüştür. Ziya Doğan’ın bizden alacağı 4 masa 4 sandalyedir.” Öten, daha iki gün önce mazbatalarını aldıklarını, göreve gelir gelmez böyle bir durumla karşılaşmalarının üzücü olduğunu söyleyen basın sözcüsü Öten, Doğan’ın eski ve yeni yönetimin telefonlarına cevap vermediğini kulüp olarak gerekli çalışmaları yapacaklarını sözlerine ekledi.
GÜNGÖREN HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Öte yandan Konyaspor’da, bir günlük izinin ardından Güngören Belediyespor maçının hazırlığı başladı. Ligde 9. hafta maçında, zirvenin iddialı takımlarından Rizespor ile deplasmanda berabere kalarak, galibiyeti kaçırmasına karşın altın değerinde 1 puanla dönen yeşili-beyazlı takımda, 13 Kasım Pazar günü iç sahada Güngören Belediyespor ile yapılacak maçına hazırlıkları için dün start verildi. Çalışmaya tüm futbolcular katılırken, oyuncuların moralinin yüksek olduğu gözlendi. Futbolcuların alacaklarının büyük bir bölümünün ödenmesi de moral dopingi oluşturdu. Ödemelere bayram sonrası da devam edileceği öğrenildi.
Konyaspor’da, Güngören maçının hazırlıkları bugün ve yarında devam edecek ve bu hafta ligde maç olmadığı için oyunculara Cuma sabah yapılacak antrenmanın ardından 3 gün bayrak izini verilecek.. Yeşil-beyazlılar Salı günü öğle saatlerinden itibaren tesislerde toplanarak akşam saatlerinde haftanın ilk antrenmanına çıkacak.
BANK ASYA’DA GERİYE DÜŞENLER PES ETMEDİ
Bank Asya 1. Lig’de geride kalan 9. haftada yapılan 9 maçın 5’inde ilk golü atan takımlar üstünlüklerini koruyamadı. Ligde 30 golün atıldığı 9. hafta müsabakalarında hakemler 46 sarı ve 2 kırmızı kart gösterdi. Konyaspor ve Bucaspor’un 2’şer penaltı golü attığı 9. haftada, Göztepe de penaltıdan bir gol kaydetti. 3 müsabaka berabere tamamlandı. Kayseri Erciyesspor, Elazığspor ve Bucaspor deplasmanda 3 puan almayı başardı. Kayseri Erciyesspor, Boluspor’u yenerek namağlup liderliğini sürdürdü.
Üst üste 4. kez yenilen Göztepe kötü gidişe son veremedi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Boluspor bu hafta maçlarını kaybedince lider Kayseri Erciyesspor ligdeki tek namağlup ekip olarak kaldı. Giresunspor ve Sakaryaspor’un henüz galip gelemediği ligde en golcü ekip Çaykur Rizespor (15), kalesinde 20 gol gören Denizlispor en fazla gol yiyen takım durumunda. 9. haftanın ardından en golcü isim 7 gol atan Kasımpaşa’dan Dimitrov. Bu oyuncuyu Çaykur Rizespor’dan Bikoko (6), Göztepeli İlhan Şahin, Kartalspor’dan Önder Çengel, Bucaspor’dan Abdulkadir Özgen ve Çaykur Rizespor’dan Jallow (5) takip ediyor.
Ligde 9. hafta müsabakalarında ilk golü kalesinde gören 5 takımdan 3’ü karşılaşmaları galip tamamlarken, 2 ekip de rakipleriyle berabere kaldı. Kayseri Erciyesspor Boluspor’u, Karşıyaka da Kartalspor’u yenik duruma düşmelerine karşın 2-1 yenmeyi başardı. Haftanın son maçında Adanaspor karşısında 2-0 öne geçen Göztepe ise rakibine 4-3 mağlup oldu. Konyaspor, ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı maçta Çaykur Rizespor ile 2-2’lik beraberliğe razı olurken, Kasımpaşa 1-0 geriye düştüğü, ardından 2-1 öne geçtiği müsabakada Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum