Vatandaş, dertlerininkonuşulmasını istiyor

Vatandaş, dertlerininkonuşulmasını istiyor

T. Rıza Güneri, seçime az bir süre kalmasına rağmen meydanlarda ülke sorunları konuşulmadığını ve iktidar ve muhalefet liderlerinin bol bol kavga ettiklerini belirtti

Halkın Sesi Partisi Konya Milletvekili Adayları T. Rıza Güneri, Av. Veli Tolu, Hasan Basri Sayı, Mustafa Necati Özkan, Fahri Eken, Hüseyin Seleş, İsrafil Kösedağ, Yavuz Sözer, Bülent Canca ve Mevlüt Cihat Şahin Halkın Sesi Partisi Konya İl Başkanlığınca düzenlenen Cihanbeyli ve Altınekin mitinglerine katıldı.
Cihanbeyli mitinginde konuşan HAS Parti Konya Milletvekili Adayı Av. Veli Tolu dış politikadaki başarısızlıklara dikkat çekti. Tolu, “Bizden habersiz sinek bile uçamaz Ortadoğu’da dediler. Doğru siz Ortadoğu’da sadece sineklere hükmediyorsunuz. 10yıldır bu topraklarda savaş uçakları vızır vızır uçuyor Müslüman kanı döküyor buna da çıtınız çıkmıyor. Nasıl dış politika başarısı nasıl İslam dünyasındaki lider ülke modeli bu?” dedi. Altınekin mitinginde konuşan HAS Parti Konya Milletvekili Adayı Devlet eski Bakanı T. Rıza Güneri ise, seçime az bir süre kalmasına rağmen meydanlarda ülke sorunları konuşulmadığını ve iktidar ve muhalefet liderlerinin bol bol kavga ettiklerini belirtti. Güneri, “Seçime az bir süre kala hala bekliyoruz ne vaat etti Sayın Başbakan ne vaat etti ana muhalefet lideri diye bekliyoruz henüz bir vaatler karşılaşmadık. Çiftçinin meselesini konuştuklarını henüz duymadık. Ne vaat ettiklerini henüz duymadık. Varsa yoksa aralarında kavga, aralarında sertlik aralarında hakaret. Bundan başka vatandaş televizyonlarının karşısında bir şey duymuyor. Sanki vatandaş oyunu hangisi birbirine daha iyi küfür ediyorsa ona verecek. Ama vatandaş vaat istiyor vatandaş kendisinin dertlerinin konuşulmasını istiyor” diye konuştu.
Hükümetin ekonomi politikalarını da eleştiren HAS Parti Konya Milletvekili adayı Teoman Rıza Güneri, izlenimlerine göre kişi başına düşen milli gelirin artmadığını, milletin borçlarının artığını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.