Varto’daki Gösterilerde 1 Kişi Öldü, 6 Kişi Yaralandı

Varto’daki Gösterilerde 1 Kişi Öldü, 6 Kişi Yaralandı

Muş’un Varto ilçesinde IŞİD’in Kobani’ye girmesi sonrası çıkan olaylarda Hakan Buksur (25) yaşamını yitirirken 6 kişi de yaralandı.Muş’un Varto ilçesinde IŞİD'in Kobani’ye girmesi nedeniyle olaylar çıktı. İlçe merkezinde sabah...

Muş’un Varto ilçesinde IŞİD’in Kobani’ye girmesi sonrası çıkan olaylarda Hakan Buksur (25) yaşamını yitirirken 6 kişi de yaralandı.

Muş’un Varto ilçesinde IŞİD'in Kobani’ye girmesi nedeniyle olaylar çıktı. İlçe merkezinde sabah saatlerinden itibaren başlayan eylemlere polis müdahale etti. Olaylar esnasında Hakan Buksur (25) başından vurulması sonucu hayatını kaybetti.

Mehmet Salih Bingöl(25) kafasından, Diyar Barut (19) ise burnundan kapsülle yaralandı.

Buksur’un cenazesi ve yaralılar Muş Devlet Hastanesi'ne getirildi. Diğer yaralılar ise Varto Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi. Hastaneye gelen Buksur’un ailesi ve yakınları fenalık geçirdi.

Mehmet Salih Bingöl, Kobani’ye destek için yürüyüşe geçtiklerini, polisin kendilerine müdahale ettiğini, müdahale sırasında bir kişinin kafasından vurularak öldüğünü, kendisinin de başına isabet eden kapsülle yaralandığını söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.