Varto’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Varto’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Varto Kaymakamı Ertuğrul Avcı tarafından tebriklerin kabul edilmesinin ardından kültür merkezinde devam eden programa İlçe Emniyet Müdürü Serkan Şahin,...

Muş'un Varto ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Varto Kaymakamı Ertuğrul Avcı tarafından tebriklerin kabul edilmesinin ardından kültür merkezinde devam eden programa İlçe Emniyet Müdürü Serkan Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Yunus Pehlivan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne, kurum amirleri, gaziler, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Burada bir konuşma yapan Kaymakam Ertuğrul Avcı, "Tarih boyunca her türlü tehdit ve tehlike karşısında istiklal ve hürriyetini kabul etmiş olan yüce Türk milleti, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde milli kurtuluş mücadelesini büyük acılarla, zorluklarla ve yoklukla, binlerce şehit kanıyla, şanla şerefle kazanmış ve ne kadar yüksek karakterli bir millet olduğumuzu bir kez daha dünyaya ispat etmiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarının bizlere bu toprağı vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran, minnet ve rahmetle anıyorum" dedi.

Program; okunan şiirler, halk oyunları gösterisi ve oratoryo gösterisinin ardından değişik yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.