Van'lı depremzedelerin ihtiyaçları giderildi

Van'lı depremzedelerin ihtiyaçları giderildi

23 Ekim'de Van'da meydana gelen 7.2 ve 5.6 büyüklüğündeki şiddetli depremin ardından Karatay Belediyesi Şefkat Evlerine yerleştirilen depremzede 24 ailenin ihtiyaçları giderildi

23 Ekim'de Van'da meydana gelen 7.2 ve 5.6 büyüklüğündeki şiddetli depremin ardından Karatay Belediyesi Şefkat Evlerine yerleştirilen depremzede 24 ailenin ihtiyaçları giderildi.
Karatay Belediyesi'nin Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında oluşturulan komisyon tarafından yapılan inceleme sonucu 24 depremzede ailenin ihtiyaçları giderildi.
Şefkat evlerine yerleştirilen depremzede aileleri ziyaret eden komisyon, aileler ile tek tek görüşülerek istişare etmenin sonucunda genel ihtiyaçlar olan buzdolabı, çamaşır makinesi, ütü, halı, perde, gıda paketi ve muhtelif ihtiyaçlar Karatay Belediyesince karşılandı.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Afet Kurulu ile yapılan istişareler sonucunda Valilik kanalıyla Karatay Belediyesi Şefkat Evlerine 24 ailenin yerleştirildiğini ve bununla da kalınmayıp Belediye Meclisinde oluşturulan komisyon tarından da yapılan incelemeler sonucunda gerekli ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi.
Amaçlarının Van depreminin acısını paylaşmak ve Konya'ya yerleşen ailelerin yaralarının sarılmasına katkıda bulunarak ihtiyaçlarını gidermek olduğunu ifade eden Hançerli, Van'lı depremzede ailelerin Şefkat Evlerinde durumlarını düzeltinceye dek ücretsiz kalabileceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.