Vali Ve Yardımcısının Eşleri Ruh Sağlığı Merkezi'ni Ziyaret Etti

Vali Ve Yardımcısının Eşleri Ruh Sağlığı Merkezi'ni Ziyaret Etti

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, beraberinde Vali yardımcılarının eşleri Esin Özkan ve Nazlı Turan ile birlikte Gümüşhane Devlet Hastanesi Toplum Temelli Ruh Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.Merkezde uygulanan eğitim...

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, beraberinde Vali yardımcılarının eşleri Esin Özkan ve Nazlı Turan ile birlikte Gümüşhane Devlet Hastanesi Toplum Temelli Ruh Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.

Merkezde uygulanan eğitim ve tedavi programları hakkında Başhekim Op. Dr. Yavuz Çakıroğlu’ndan bilgi alan Yavuz, Toplum Temelli Ruh Sağlığı Merkezi’nin hastaların sosyal becerilerini geliştirmek ve onları topluma tekrar kazandırmak adına önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Hastalarla yakından ilgilenen ve merkezde tedavi amaçlı el becerisi kurslarına katılan hastalar tarafından yapılan el işi ürünleri inceleyen Şengül Yavuz, beğendiği ürünleri de satın aldı. Hastalara çalışmalarında kullanmaları için getirdiği malzemeleri hediye eden Yavuz, herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını, tekrar ziyaret edeceğini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.