Vali Doğan, Konya Markaları Panayırını ziyaret etti

Vali Doğan, Konya Markaları Panayırını ziyaret etti

Kulesite Adesedeki Konya Markaları Panayırı, ziyaretçilerin ilgi akınına sahne oluyor. Fuarın ziyaretçileri arasında Konya Valisi Aydın Nezih Doğan da vardı

Kulesite Adese’deki Konya Markaları Panayırı, ziyaretçilerin ilgi akınına sahne oluyor. Fuarın ziyaretçileri arasında Konya Valisi Aydın Nezih Doğan da vardı.

Konya’nın 65 firmasının katılımıyla ve bu yıl ilki düzenlenen Konya Markaları Panayırı, Konya’nın yeni gündemi oldu. Yediden yetmişe kalabalık bir ziyaretçi topluluğunu ağırlayan panayırı Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’da gezdi. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Körpe ve Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler’in karşıladığı Vali Aydın Nezih Doğan, panayırdaki standları tek tek gezerek, firma yetkilileriyle sohbet etti. Konya markalarının tek bir çatı altında toplanmasının önemine değinen Vali Aydın Nezih Doğan, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Körpe ve Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler’i tebrik etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.