Vali Demirtaş: Eğitimde Seferberlik Başlattık, Bin 100 Derslik İnşa Ettik

Vali Demirtaş: Eğitimde Seferberlik Başlattık, Bin 100 Derslik İnşa Ettik

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapılan çalışmalarda vatandaşın memnuniyetini daima ön planda tuttuklarını belirterek," 26 aylık görevim süresince çalışma arkadaşlarımla birlikte bu anlayışla milletimize hizmet ürettik, aynı şekilde...

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapılan çalışmalarda vatandaşın memnuniyetini daima ön planda tuttuklarını belirterek," 26 aylık görevim süresince çalışma arkadaşlarımla birlikte bu anlayışla milletimize hizmet ürettik, aynı şekilde hizmet üretmeye devam edeceğiz. Eğitim alanında ise ilimiz genelinde seferberlik başlattık. Yaklaşık 1100 derslik inşa ederek çok önemli eğitim yatırımları hayata geçirdik. Kahta ilçemizde ise son iki yılda 330 derslik yaptık."

Samsat ve Kahta ilçelerini ziyaret ederek her iki ilçede de devam eden kamu yatırımları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

İlk olarak Samsat ilçesini giden Vali Mahmut Demirtaş, burada Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve ilçe kurum amirleri tarafından karşılandı.

Karşılama sonrası Kaymakamlık makamına geçen Vali Mahmut Demirtaş, geçtiğimiz günlerde atanan Kaymakam Kürşad Atak'a yeni görevinin 'hayırlı' olmasını dileyerek, başarılar diledi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçede yapımı devam eden 20 dairelik polis lojmanları inşaatını da inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ardından belediyeye geçen Vali Demirtaş, Belediye Başkanı Yusuf Fırat'ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Samsat ilçesindeki temaslarının ardından Kahta'ya geçen Vali Mahmut Demirtaş'ı kaymakamlık bahçesinde Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve kurum amirleri karşıladı. Kahta ilçesine yeni atanan Kaymakam Dede Musa Baştürk'e yeni görevinin 'hayırlı' olmasını dileyen Vali Demirtaş, ardından Kahta Belediyesi'ne geçerek, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Bütün ilçelere aynı heyecan ve aşkla hizmet ettiklerini belirten Vali Mahmut Demirtaş, "Hizmet anlamında ilçelerimizde herhangi bir ayrım yapmıyoruz. İlçelerimizin ve köylerimizin sorun ve sıkıntılarını çözmek amacıyla mesai kavramı gözetmeden aşkla ve şevkle çalışmalarımız seri bir şekilde devam ediyor. Bütün ilçelerimize aynı heyecanla hizmet ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın memnuniyetini daima ön planda tutuyoruz. 26 aylık görev süresince çalışma arkadaşlarımla birlikte bu anlayışla milletimize hizmet ürettik, aynı şekilde hizmet üretmeye devam edeceğiz. Eğitim alanında ise ilimiz genelinde seferberlik başlattık. İl genelinde yaklaşık 1100 derslik inşa ederek çok önemli eğitim yatırımları hayata geçirdik. Kahta ilçemizde ise son iki yılda 330 derslik yaptık. Bunların büyük bir kısmı bitirilerek hizmete sunuldu. Eğitime yönelik yatırımlarımız devam edecektir." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.