Vali Büyükersoy, Başarılı Güreşçileri Tebrik Etti

Vali Büyükersoy, Başarılı Güreşçileri Tebrik Etti

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, 5. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonas'ında dereceye giren başarılı sporcuları makamında kabul etti. Şampiyon sporculara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu eşlik etti.Aile ve...

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, 5. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonas'ında dereceye giren başarılı sporcuları makamında kabul etti. Şampiyon sporculara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu eşlik etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Güreş Federasyonu işbirliği ile 5’incisi düzenlenen Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası Edirne’de yapıldı. Düzenlenen şampiyona ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu, Vali Vedat Büyükersoy’a bilgi verdi. Güreş Federasyonu koordinesinde, koruma ve bakım altındaki sporcu çocukların güreşin yanı sıra farklı arkadaşlıklar ve dostluklarını gelişmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen şampiyonada, Muş’u temsil eden sporcu çocukların bu başarısından dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Vali Vedat Büyükersoy’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sporcularla sohbet eden Vali Büyükersoy, şunları söyledi: “İlimizi temsilen 9–12 Eylül 2014 tarihleri arasında Edirne gerçekleştirilen 5. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş şampiyonası'na katılan aynı zamanda dereceye giren başarılı sporcuların hepsini tebrik ediyorum. 19 ilin katıldığı 9-12 Eylül 2014 tarihleri arasında Edirne’de gerçekleştirilen 5. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nda 42 kg’da Yakup Yıldız ve 100 kg’da Yavuz Kılavuz 3. olmuş, 76 kg’da ise Âdem Şahin 2. olmuştur. Ayrıca 5. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş şampiyonasında ilimiz 5. olmuştur.”

Başarılı sporcuları tebrik eden Vali Büyükersoy, başarının tesadüf olamayacağına inandığını belirterek gençlerimizin almış olduğu bu başarının Muş’taki tüm çocuklar için örnek teşkil etmesi temennisinde bulundu. Sporcuların verdiği emeğin boşa çıkmayacağını kaydeden Vali Büyükersoy, “Sizlere güvenerek destekleyen insanlar sizler için emek sarf etmektedirler, bu emeklerin boşa çıkmadığını sizler almış olduğunuz madalyalarla kanıtladınız. Hepinize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Başarılı sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Vedat Büyükersoy, valilik olarak başarılı sporculara maddi destekte bulundu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.