Vali Ali Fidan Spor Yatırımlarını İnceledi

Vali Ali Fidan Spor Yatırımlarını İnceledi

Düzce Valisi Ali Fidan yapımı uzun süredir devam eden ancak girişimlerde bulunarak bitmesi için büyük katkı sağladığı spor tesislerini gezdi. Tesisleri çok beğenen Vali Fidan, eksikleri hemen hemen bi...

Düzce Valisi Ali Fidan yapımı uzun süredir devam eden ancak girişimlerde bulunarak bitmesi için büyük katkı sağladığı spor tesislerini gezdi. Tesisleri çok beğenen Vali Fidan, eksikleri hemen hemen biten spor salonunun son aşamaya geldiğini söyledi.

Vali Ali Fidan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yatırımlarını inceledi. İlk olarak Kalıcı konutlarda yapılmakta olan yüzme havuzu ve spor salonunu inceleyen Vali Fidan, Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’den son durumları hakkında bilgiler aldı.

Resmi açılışı önümüzdeki dönemde yapılacak olan Yüzme havuzunun tamamlandığını ve artık hizmete açık olduğunu bildiren Vali Fidan, Spor Salonunun eksiklerinin giderildiğini, tamamlanacak tesislerle Düzcelilerin daha iyi spor yapma imkanı bulacağını ifade etti.

Yüzme havuzunun ardından müteahhit hatası yüzünden parkeleri sil baştan değişen spor salonuna geçen Vali Fidan, burada da yeni döşenen parkeleri, spor aletlerini ve tribünleri inceledi.

Vali Fidan salonlarla ilgili olarak “Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüzün yatırımlarına bakalım istedik. Önce yüzme havuzunu gezdik. Havuz tamamlandı artık kullanıma hazır. Resmi açılışı yapacağız. Eksiği kalmadı. Sadece alanın çevre düzenlemesi için çalışılıyor. Yarı olimpik bir havuzu ile çocuk havuzu Düzcelilerin kullanımına hazır. Spor salonumuzun imalatında bir takım eksiklikler vardı bizim müdahalemiz oldu. Çalışmalar devam ediyor. Eksiklerin giderilmesi için yazı da yazmıştık. Düzce’nin çok ihtiyaç duyduğu bir salon bu” dedi.

Fidan kalıcı konutlardaki tesislerde yaptığı incelemenin ardından Şıralık’a geçti. Burada da inşaatı yeni başlayan spor sahası ve tesisleri inceleyen “Sahalarımız vardı burada zaten. 750 kişilik tribün ve soyunma odaları yapıyoruz. Burayı daha çok spor merkezi gibi amatör spor yapan gençlerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Fenerbahçe’nin yapacağı bir bölüm var, belediyemiz Düzcespor için bir tesis yapacak. Bu tesisler bittikten sonra ilave olarak atletizm ve tenis tesisleri gibi burayı zenginleştirerek bir spor merkezi olsun istiyoruz. Çalışmalar planladığımız gibi gidiyor. İnşallah kısa sürede tamamlanır. Spor tesislerimiz tamamlandığında Düzceli gençler ve vatandaşların spor yapma imkanı bulacağı güzel yerler olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.