Vali Aksoy, Tso’nun Şeref Üyesi Oldu

Vali Aksoy, Tso’nun Şeref Üyesi Oldu

Diyarbakır Valisi olarak atanan Vali Hüseyin Aksoy, Samsun TSO yönetimine kentte sağlanan kurumlar arası iş birliğinin gelişmesine katkılarından dolayı teşekkür etti. TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise Vali Aksoy’a Oda’nın şeref üyeliği...

Diyarbakır Valisi olarak atanan Vali Hüseyin Aksoy, Samsun TSO yönetimine kentte sağlanan kurumlar arası iş birliğinin gelişmesine katkılarından dolayı teşekkür etti.

TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise Vali Aksoy’a Oda’nın şeref üyeliği beratını takdim ederek, "Samsun halkı her zaman sizi minnet ve şükranla anacak. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağız. Allah yolunuzu açık etsin." dedi.

Diyarbakır Valiliğine atanan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, veda ziyaretleri kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti. Vali Aksoy, TSO’ya gelişinde yönetim kurulu üyeleri, meclis divanı, Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu başkanları tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, görev süresi boyunca Vali Hüseyin Aksoy önderliğinde kentte önemli çalışmalara ve projelere imza attıklarını söyledi.

Başkan Murzioğlu şöyle konuştu: "Kentimize yaptığınız katkıları unutmayacağız. Yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Valimizin ismi benim yüreğimde farklı bir şekilde kalacaktır. Sizden önce kentimizde üç kurumu yan yana kimse görememişti. Sizin önemli katkılarıyla kentte bir birliktelik sağlandı. Gerek yıllardır konuşulan Fuar ve Kongre Merkezi olsun, gerek Teknopark Projesi, gerekse Lojistik Köy Projesi olsun bunların hepsi sizlerin katkılarıyla oldu. Oda ve Borsa hizmet binası arsasının alınmasında sağladığınız öncülüğü unutmayacağız. Bunların yanında Gıda OSB’nin hızla yapılanması, Kavak OSB’nin birinci etabının altyapısının hazırlanarak yatırımcıya açılması ve diğer OSB’lerin sorunlarının aşılması da yine sizlerin öncülüğü sayesinde olmuştur. İnşallah bundan sonra da kentte sağladığımız bu birliktelik devam edecek. Yüreğimiz buruk. Ama orası da ülkemizin güzel bir kenti. Samsun halkı her zaman sizi minnet ve şükranla anacak. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağız."

Samsun’da görev yaptığı süre içinde birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Vali Hüseyin Aksoy, “Öncelikle sizleri tanımaktan ve beraber çalışmaktan çok mutluyum. Bu güne kadar yaptığımız projeler inşallah bundan sonra da artarak devam eder." dedi.

Samsun’da bulunduğu süre içinde kurumlar arasındaki diyalog ve iş birliğinin gelişmesine ve sürdürülmesine büyük önem gösterdiğini kaydeden Vali Aksoy, "Bunu da büyük ölçüde başardığımı düşünüyorum. Bu kadar kurum ve kuruluşun bir araya gelip birçok proje üretmesi hiç de kolay değil. Fuar ve Kongre Merkezi, Lojistik Köy Projesi kurumlar arasındaki işbirliğine ve diyaloğuna çok güzel bir model oldular." diyerek duygularını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Vali Aksoy’a Oda'nın şeref üyeliği beratı, üyelik kartı ve hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.