Uzun Dönem Askerlik Yapacak Olan Erlerin Sevk Tarihleri Değiştirildi

Uzun Dönem Askerlik Yapacak Olan Erlerin Sevk Tarihleri Değiştirildi

Milli Savunma Bakanlığı Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada, Ağustos celbinde uzun dönem askerlik yapacak olan erlerin sevk tarihlerinde değişiklik yapıldığı bildirildi. Yapılan yazılı açıklamada, 12 ay askerlik yapacaklar...

Milli Savunma Bakanlığı Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada, Ağustos celbinde uzun dönem askerlik yapacak olan erlerin sevk tarihlerinde değişiklik yapıldığı bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada, 12 ay askerlik yapacaklar için Ağustos celbi 1994/3 tertip ikinci grup olarak silah altına alınacak erlerin 17-19 Eylül planlı olan sevk tarihleri 10-12 Eylül olarak değiştirildiği belirtildi. Askere gidecek olanlar e-devlet üzerinden 3-8 Eylül tarihleri arasında, askerlik şubelerinden ise 3-12 Eylül tarihleri arasında sevk işlemlerini yaptırabileceği kaydedildi.

6 aylık kısa dönem askere gidecek olanlar için de 356’ıncı kısa dönem er statüsündeki kişileri için daha önce duyurulan 17-19 Eylül olan sevk tarihlerinde değişiklik yapılmadı. Kısa dönem askere gidecek olan erler e-devlet üzerinden 03-15 tarihleri arasında, askerlik şubelerinden ise 3-19 tarihleri arasında sevk işlemlerini yaptırabilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.