Uü’de Başarılı Akademisyen Ve Personele Ödül

Uü’de Başarılı Akademisyen Ve Personele Ödül

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin (UÜ) bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Uludağ’ın Zirvesindekiler Akademik ve İdari Personel Ödül Töreni’nde çeşitli alanlarda başarı elde etmiş üniversite personeli ödüllendirildi.Mete Cengiz Kültür...

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin (UÜ) bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Uludağ’ın Zirvesindekiler Akademik ve İdari Personel Ödül Töreni’nde çeşitli alanlarda başarı elde etmiş üniversite personeli ödüllendirildi.

Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlik, fuayede Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nın müzik dinletisi, Ünal Yılmaz’ın cam üfleme sanatı uygulaması, Eğitim Fakültesi Resim Bölümü’nün Seramik Atölyesi Lale Vazoları Seramik Sergisi ile başladı.

Programda açılış konuşması yapan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, bir kurumun kök salabilmesi için kendisine değer katan ve alın teri dökenlere sahip çıkmasının önemli olduğunu belirterek, başarılı olan akademik ve idari personeli üç yıldır ödüllendirdiklerini söyledi. Başarılı akademisyenleri, personeli ve öğrencileri gördükçe böyle bir kurumun rektörü olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Dilek, "Uludağ Üniversitesi, son üç yıldır, kendi içinde huzuru sağlamış bir üniversite oldu. Bu da başarıyı getirmiştir. Asli işimiz eğitim, araştırma ve hizmet etmektir. Biz üç yıl içinde enerjimizi sadece bunlara harcadık. Emin olunuz ki üniversitemiz, bundan sonra çok daha başarılı olacaktır." diye konuştu.

Törende, Uludağ Üniversitesi Senato kararı ile bilim sanat, hizmet, grup başarı, genç bilim ve sanat insanı teşvik, yıllık yayın ve sanatsal performans, proje, atıf ve patent alanında başarı elde etmiş toplam 69 akademisyen ödüllendirildi.

Törende üniversiteye hizmeti geçen dokuz kişiye şükran plaketi, beş kişiye özel ödül, 25 yıl görev yapan idari ve akademik personele de hizmet plaketi verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.