Üniversiteye destek

Üniversiteye destek

Torku Selçuk Üniversitesporun zorlu İstanbul deplasmanı masraflarını Ayçeken İnşaat Firması üstlendi

Temsilcimizin tek hedefi Beykoz’u yenerek çıkışını sürdürmek
Torku Selçuk Üniversitesi’nin Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacağı hazırlık maçı Beykoz ile yapacağı lig maçı için gittiği İstanbul deplasmanının masraflarını Ayçeken İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ayçeken karşıladı.
Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı ve Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Kürşat Turgut Selçuk Üniversitesi ve basketbol camiası olarak zirve yarışı yapmalarının bugün Konya’nın her platformu ile kendilerine destek vermesi ile sağlandığını söyledi. Prof. Kürşat Turgut özellikle son iki yıldır Konya iş dünyasının şehrin sanayicisi sivil toplum örgütleri ve spora gönül veren insanları ile BEKO Basketbol ligine yükselme mücadelesi verdiklerini hatırlatarak:“Bu son İstanbul deplasmanında bilindiği gibi takımımız Beko basketbol liginin iki güçlü takımı ile iki hazırlık maçı yapacak ve ardından da Cuma günü Beykoz ile zorlu bir lig maçı için karşı karşıya gelecek. Bu zorlu İstanbul deplasmanında takımımızın sponsorluğunu üstlenen şehrimizin yükselen değerlerinden Ayçeken İnşaat Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Niyazi Ayçeken’e yönetimimiz ve basketbol camiası adına teşekkür ederim” dedi.
İNŞAAT BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN BAKLAVALI DESTEK
Sarı mavili ekibin son çalışmasına gelen Selçuk Üniversitesi İnşaat Bölümü öğrenci topluluğu üyeleri sarı-mavililere baklava ikram ettiler. Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği topluluğu öğrencileri TB2L B grubunda zirve mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitesi’nin son çalışmasını ziyaret ederek sporculara ve teknik heyete baklava ikram ettiler. Sarı-Mavililerin son çalışmasına gelen Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü Öğrenci Topluluğu ve akademik danışmanları Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı basketbol takımının antrenmanını izlediler ve yaptıkları tezahürat ile sporculara moral verdiler. Antrenman sonrası oyunculara ve teknik heyete baklava ikram eden öğrenciler başarı dileklerinin ardından sporcular ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.